TurboLån

TurboLån tilbyder hurtig lån til dig, der har brug for et mindre lån nu og her. Hos TurboLån kan du låne helt nede fra 100 kr. og op til 10000 kr. Måske har du blot brug for lidt penge til en sjov aften i byen eller til en ny telefon. Har du blot behov for et mindre lån, kan du få dette hos TurboLån. Der er både kan nemt og hurtigt at søge om et lån hos TurboLån. Udfyld en låneansøgning på TurboLåns hjemmeside og få svar på din låneansøgning med det samme. Godkendes du til et lån, overføres pengene til din konto allerede samme dag. På siden her kan du blive meget klogere på dine lånemuligheder hos TurboLån.

Turbo lån

Har du brug for et mindre lån nu og her? Det er både nemt og hurtigt ansøge om et lån hos Turbo lån. Du udfylder en låneansøgning direkte på Turbo lån hjemmeside. Låneansøgningen skal udfyldes med nogle få oplysninger som dit cpr.nr. og dine kontaktoplysninger. Så er du allerede godt i gang. Herefter skal låneansøgningen underskrives med dit NemID. Du får svar på din låneansøgning med det samme. Godkendes du til en lån overføres pengene til din konto samme dag.

TurboLån – Afdrag

Hos TurboLån afdrager du dit lån med 4 lige store månedlige afdrag. Uanset hvor stort et beløb, du låner. Dit lån er altså hurtigt ude af verden igen i løbet af 4 måneder. Det gør det nemt og overskueligt, at du i løbet af kun 4 afdrag har betalt dit lån ud igen. Det er hos TurboLån ikke muligt at forlænge dit lån, men så snart du har betalt dine 4 afdrag, kan du igen optage et nyt lån hos TurboLån med det samme.

TurboLån – Lån med frihed

Hos TurboLån bestemmer du selv, hvor mange penge du ønsker at låne og hvad du ønsker at bruge pengene til. Det er en nemt og diskret måde at låne penge på, da du ikke behøver forklare din økonomi overfor nogen. Vælger du i stedet et banklån vil du skulle overbevise sin bankrådgiver om, hvorfor det er nødvendigt med et lån. Efter finanskrisen er det blevet svært at låne penge i banken, og det er ikke sikkert din bankrådgiver vil bevilge dig et lån. Med et hurtig lån hos TurboLån, slipper du for spørgsmål om din privatøkonomi. Her får du lov til selv at bestemme, og mange er tiltrukket af den frihed og selvbestemmelse, som man får ved et online hurtig lån.

TurboLån – Hvordan ansøger jeg om et lån?

Lån penge hos TurboLån nemt og hurtigt. Udfyld en låneansøgning på TurboLåns hjemmeside. Det tager kun et par minutter at udfylde ansøgningen. Du skal oplyse dit cpr.nr., dine kontaktoplysninger samt hvilken bank, du bruger. Låneansøgningen skal herefter underskrives med dit NemID. Herefter vil du med det samme modtage et lånetilbud. Hvis du kan acceptere lånetilbuddet, godkender og underskriver du dette med dit NemID. Herefter er pengene på vej til din konto allerede samme dag.

Hvem kan låne hos TurboLån?

Du kan søge om et lån hos TurboLån, hvis du opfylder følgende krav:

  • Du skal være fyldt 20 år
  • Du skal være dansk statsborger
  • Du skal have en dansk folkeregister adresse
  • Du må ikke have navne- eller adressebeskyttelse
  • Du skal have et gyldigt NemID
  • Du skal have en aktiv mailadresse
  • Du skal have et dansk telefonnummer
  • Du skal have en dansk bankkonto
  • Du må ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret.

TurboLån – Hurtig lån

Søg om et hurtig lån hos TurboLån, hvis du har brug for et mindre lån nu og her. Et hurtig lån søges nemt og hurtigt direkte på computeren. Idet man hos TurboLån bruger sit NemID til at søge om et lån, er låneprocessen blevet gjort så nem og hurtig som overhovedet muligt. Det hele klares elektronisk, og det er ikke nødvendigt møde personligt op eller at sende låneaftaler frem og tilbage med posten. Du kan søge døgnet rundt fra din computer, tablet eller fra din telefon og det kan ordnes på få minutter. Lånet udbetales til din konto senest i løbet en dag. Derfor er hurtig lån utrolig populære, hvis man akut har brug for et lån. Nemt og hurtigt.

TurboLån – Indhent lånetilbud

Søger du efter lån, kigger du sikkert efter billige lån. Det er helt gratis og uforpligtende at indhente et lånetilbud. Det er det fra alle låneudbydere. Lånet træder først i kraft, når du har underskrevet et lånetilbud. Du kan derfor med fordel indhente flere lånetilbud, så du kan sammenligne lånene og finde det lån, der passer bedst til dit behov. Vi anbefaler, at du indhenter mindst 3 lånetilbud fra forskellige låneudbydere, før du vælger et lån.

TurboLån – Samlelån

Har du allerede optaget lån flere forskellige steder, kan du med fordel optage et hurtig lån hos TurboLån og bruge dette som et såkaldt samlelån. Et samlelån bruges, som navnet antyder, til at samle alle dine små lån i eet lån. Har du flere små lån og har måske også købt noget på afbetaling, kan det blive til mange afdrag, gebyrer og afbetalinger pr. måned. Det kan være svært at holde overblik over, og det er heller ikke sikkert, at de små lån er specielt billige. I sådan en situation, kan det være en god idé at optage eet større lån, som du så bruger til at betale de små lån og afbetalinger ud. Så har du nemlig kun eet lån at betale af på. Det gør det nemmere at vide præcis, hvor meget du skal betale pr. måned. Hvis du optager et samlelån, vil du således kunne spare mange penge, fremfor at betale at på flere små og måske dyre lån.

TurboLån – Lån med NemID

Lån med NemID hos TurboLån. Når du søger om et lån hos TurboLån, skal du bruge dit NemID til at underskrive med. Dit NemID er din elektroniske underskrift, som bruges til at identificere dig med. Det er derfor ikke nødvendigt for dig at medsende yderligere dokumentation eller at møde personligt op og skrive under. Når du underskriver med dit NemID, giver du samtidig TurboLån tilladelse til at indhente yderligere information om dig. Dette bruges for eksempel til at foretage en kreditvurdering af dig. TurboLån kan således indhente din årsopgørelse samt tjekke om du står registreret hos RKI.

TurboLån – Hvordan virker NemID

NemID består af 3 dele, bruger-id, adgangskode og et nøglekort. Når du skal bruge dit NemID, vil der på den pågældende hjemmeside være en lille boks, hvor du skal taste brugernavn og en selvvalgt adgangskode. Herefter skal du taste 6 cifre fra dit nøglekort. Dit nøglekort er et lille fysisk papkort med engangskoder på. Du bruger altså samme brugernavn og kode alle steder, der bruges NemID, men taster en ny kode fra dit nøglekort, hver gang du skal logge på. Derfor er NemID en meget sikker metode, idet man skal kende brugernavn, kode samt det være i besiddelse af fysiske nøglekort, før at NemID kan bruges.

TurboLån – Fortrydelsesret

Når du optager et hurtig lån hos TurboLån, har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret på dit lån. Fortrydelsesfristen gælder fra den dag, hvor du har indgået lånet. Benytter du din fortrydelsesret, har du 30 dage til at tilbagebetale lånet samt eventuelle renter fra den dag, du optog lånet til den dag, du fortrød dit lån. Du kan læse mere om fortrydelsesret her.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]