Ferratum

Ferratum tilbyder hurtig lån, hvis du har behov for et lån nu og her. Hos Ferratum kan du låne fra 1500 kr. og op til 15000 kr. Her får du endvidere mulighed for at få dit lån helt rentefrit i 30 dage, hvis du er ny kunde. Det vil altså sige et helt gratis lån. Derfor er Ferratum et oplagt valg til dig, der blot har behov for et mindre lån i en kort periode. Du kan på få minutter søge om et lån hos Ferratum, og allerede i løbet af 2 hverdage, har du pengene på din konto. Læs videre på siden her og bliv klogere på dine lånemuligheder hos Ferratum.

Ferratum kredit

Ferratum kreditFerratum tilbyder deres lån som kassekredit i stedet for et decideret lån. Det gør langt de fleste låneudbydere i dag. Det betyder i praksis ikke noget for dig, som forbruger. Det smarte ved en kassekredit er, at man har pengene til rådighed, men selv kan vælge, hvor mange penge, man ønsker at bruge af sin kassekredit. Man betaler kun renter af de penge, som man trækker ud. Derfor kan en kassekredit være at foretrække for nogen.

Grunden til, at mange låneudbydere i dag tilbyder kassekreditter i stedet for lån, er på grund af en ændring af Kreditaftaleloven, hvor man har pålagt hurtig lån med en løbetid under 90 dage en 48 timers betænkningstid. Det betyder, at lånet først kan blive udbetalt 48 timer efter, man har søgt om et lån. Forbrugerne ønsker dog stadig de hurtige lån, og derfor tilbyder låneudbyderne nu deres lån som kassekreditter i stedet for som lån. Så kan de nemlig komme udenom den lovpligtige betænkningstid.

Ferratum.dk

Ferratum.dkFerratum.dk er hjemmesiden, hvor du kan finde hurtigt og billige lån. Det første du møder her, er et ansøgningskema, som du hurtigt kan udfylde, hvis du er interesseret i et lån. Når du har udfyldt skemaet, vil du med et samme modtage et lånetilbud. Her får du mulighed for at læse lånets vilkår og betingelser igennem, før du vælger at optage et lån. Det kan faktisk ikke være meget nemmere at søge om et lån. Det kan klares på et par minutter.

Ferratum lån

Ferratum lånFerratum lån er meget populære. Ferratum er en velbesøgt låneudbyder, og det er ikke uden grund. Ferratum tilbyder en vifte af lånemuligheder og tilbyder endda rentefri lån. Har du blot brug for et mindre lån, er Ferratum bestemt et godt sted at lede efter sådan eet. Der er flere forskellige måder, du kan sammensætte dit lån på her. Derfor kan du her nemt finde en lånemulighed, der passer til dit behov.

Lån gratis hos Ferratum

Lån penge gratis hos Ferratum. Her kan du som ny kunde få et rentefrit lån på op til 15000 kr. i 30 dage. Betaler du blot lånet tilbage indenfor 30 dage, er dit lån altså helt gratis lån. Har man brug for et lån, er det naturligvis den bedste løsning, hvis man kan låne dette helt gratis. Et gratis lån er ganske smart, hvis du for eksempel ved, at dine feriepenge er på vej, eller ved at du skal have penge tilbage i Skat, og du derfor ved, at du kan betale lånet tilbage indenfor den næste måned. Har du blot brug for et mindre lån og kan betale lånet tilbage indenfor 30 dage, er det en ret fornuftig løsning, at låne penge helt gratis.

Ferratum – Gratis lån

Har du blot brug for et mindre lån i en kort periode, kan du nemt og hurtigt søge om et gratis lån hos Ferratum. Der kræves kun, at du er førstegangskunde hos Ferratum for at få et gratis lån. Endvidere skal lånet betales tilbage i løbet af 30 dage, for at være gratis. Det tager kun få minutter at udfylde en låneansøgning på Ferratums hjemmeside. Du får svar på din låneansøgning med det samme og godkendes du til et lån, overføres pengene til din konto indenfor 2 hverdage. Dette er også en af grundene til at her er et populært sted at låne. Mange er tiltrukket af, hvor hurtigt man kan skaffe sig pengene, til det man mangler.

Ferratum – hurtig lån

Ferratum tilbyder hurtige mobillån. Med hurtig lån menes der, at det netop går hurtigt. Det går utrolig hurtigt at søge om et lån. Det går også hurtigt at få lånet udbetalt. Hos Ferratum kan du søge om et lån på få minutter og allerede i løbet af 2 hverdage, har du pengene på din konto. Idet hele låneprocessen foregår online med NemID, er behandlingstiden nu blevet så kort som overhovedet mulig. Du slipper for at skulle møde personligt op eller at skulle sende papirer frem og tilbage med posten. Derfor er hurtig lån utrolig populære. Er du ny kunde hos her og betaler lånet tilbage inden 30 dage, er lånet gratis for dig. Er du ikke ny kunde, eller ønsker du et lån over længere tid end 30 dage, er lånet ikke længere gratis, og du skal betale renter af lånet.

Ferratum – Fleksibelt lån

Ferratum tilbyder lån fra 1500 kr. og op til 15000 kr. Endvidere kan du hos Ferratum få første lån gratis, det vil sige at du kan låne op til 15000 kr. rentefrit i 30 dage, hvis du er ny kunde. Hos Ferratum tilbydes dit lån som en løbende kassekredit. Du kan hos Ferratum løbende bruge den del af din kredit, der ikke er brugt, ligesom du også til enhver tid frit kan indfri dit lån. Det giver en fleksibel lånemulighed og du kan nemt tilpasse dit lån til din økonomi. Uanset om du har behov for et lån 2000 kr., lån 3000 kr. eller et lån 10000 kr., er der altså hjælp at hente hos Ferratum.

Ferratum – Hvordan søger jeg om et lån?

Det er meget nemt og hurtigt at søge om et lån hos Ferratum. På Ferratums hjemmeside kan du nemt og hurtigt udfylde en låneansøgning. Det tager kun få minutter at udfylde låneansøgningen. Du skal her oplyse nogle få oplysninger som dit navn og cpr.nr., kontaktoplysninger samt hvilken bank, du bruger. Det er altså ganske enkelt at gå til. Ansøgningen skal underskrives med dit NemID, så Ferratum kan identificere dig. Herefter vil du med det samme modtage et lånetilbud fra Ferratum med lånets præcise vilkår og pris. Kan du acceptere lånetilbuddet, godkender du dette med dit NemID, Herefter er pengene på vej til din konto.

Hvem kan låne hos Ferratum?

Du kan søge om et lån hos Ferratum, hvis du opfylder følgende krav:

  • Du skal være fyldt 23 år
  • Du skal have en dansk folkeregisteradresse
  • Du skal have et NemID
  • Du skal have en dansk bankkonto
  • Du må du ikke være registreret hos RKI eller Debitorregistret

Ferratum – Uden dokumentation

Hos Ferratum kan du få et lån uden dokumentation. Når du søger om et lån hos Ferratum skal du underskrive låneansøgningen med dit NemID. Det er derfor ikke nødvendigt at medsende yderligere dokumentation. Siden NemIDs indtræden er låneprocessen blevet så nem og hurtig som overhovedet muligt. Ferratum kan via dit NemID hurtigt identificere dig og kan ligeledes indhente nødvendig information om dig, f.eks. din årsopgørelse og om du er registreret i RKI. Idet hele låneprocessen foregår elektronisk, går det meget hurtigt. Man slipper for at skal sende dokumenter med posten eller at møde personligt op og skrive under.

Ferratum – Lån med NemID

Når du søger om et online lån, skal du bruge dit NemID til at underskrive med. Dit NemID er din elektroniske underskrift, som bruges til at identificere dig med. Det er derfor ikke nødvendigt for dig at medsende yderligere dokumentation eller at møde personligt op og skrive under. Låneudbyderen indhente nemlig selv, de informationer, de skal bruge om dig. Det giver du tilladelse til, når du underskriver med dit NemID.

Dit NemID er din digitale signatur, som udstedes direkte til dig. Du kender sikkert allerede NemID fra e-boks eller din netbank. Har du ikke et NemID, kan du bestille et her. For at NemID kan bruges, skal du have den seneste version af Java installeret på din computer. Har du ikke den seneste version, kan du hente den her.

Ferratum – Lån uden sikkerhed

Hos Ferratum får du et lån uden sikkerhed. Et lån uden sikkerhed betyder, at du ikke behøver stille sikkerhed for lånet. Vælger du i stedet et traditionelt banklån, vil du typisk skulle stille noget i til sikkerhed for et lån. Det vil typisk være din bil eller dit hus. Dette er en metode banken bruger for at sikre sine penge. Hvis du pludselig ikke kan betale dine afdrag, kan banken sælge din bil eller dit hus for at få deres penge igen. Med et online gratis lån, behøver du ikke stille noget i pant for dit lån. Du kan således godt få lov til at låne penge her, selvom du ikke ejer noget af værdi.

Ferratum – Krav til låneudbyderen

Ligesom Ferratum har en række krav, de ønsker deres låntagere skal opfylde, stilles der i ligeledes krav til låneudbyderne. Dette i henhold til Kreditaftaleloven. Låneudbyderen skal informere dig om en række ting, herunder lånets debitorrente, samlede kreditbeløb samt lånets ÅOP, så Lånemarkedet kan være forvirrende for den almene forbruger. Derfor er disse krav indført, så du som forbruger har de bedste muligheder for at kunne gennemskue og sammenligne de forskellige lån.

Ferratum kundeservice

Har du spørgsmål vedrørende dit lån eller omkring Ferratum i øvrigt, bedes du rette henvendelse direkte til Ferratums kundeservice, som sidder klar til hjælpe dig. Her sidder professionelle og hjælpsomme rådgivere klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]