Nordic Lån

Nordic Lån tilbyder lån til dig, der har brug for et hurtig lån nu og her. Hos Nordic Lån kan du låne fra 10000 kr. og op til 50000 kr. Så har du blot behov for et mindre lån, kan du få dette hos Nordic Lån. Hos Nordic Lån har du endvidere mulighed for selv at vælge løbetiden på dit lån fra 12 måneder og helt op til 80 måneder. Du kan således tilpasse dine afdrag til din økonomi og har mulighed for en lav månedlig ydelse. Du kan nemt og hurtigt at søge om et lån hos Nordic Lån. Udfyld en låneansøgning på Nordic Låns hjemmeside og få svar på din låneansøgning med det samme. Godkendes du til et lån, overføres pengene til din konto senest dagen efter. På siden her kan du blive meget klogere på dine lånemuligheder hos Nordic Lån.

Nordiclån – Fleksibelt lån

Nordiclån tilbyder en fleksibel lånemulighed. Du kan her låne fra 10000 kr. og op til 50000 kr. Her er det din økonomi din egen sag og bliver du ikke spurgt om, hvad du ønsker at bruge pengene til. Endvidere kan du hos Nordiclån selv vælge løbetiden på dit lån fra 12 måneder og helt op til 80 måneder.  Det giver dig mulighed for, at du kan tilpasse dine afdrag til din økonomi. Måske ønsker du at få lånet hurtigt ud af verden igen. Eller måske foretrækker du lidt lavere månedlige ydelser. Det er en meget fleksibel måde at låne penge på, idet du selv kan sammensætte dit lån, som du ønsker.

Lån hurtigt

Har du brug for et mindre lån nu og her? Hos Nordic Lån bestemmer du selv, hvor mange penge du ønsker at låne, og hvor lang løbetid du ønsker på dit lån. Det er både nemt og hurtigt ansøge om et lån hos Nordic Lån. Du udfylder en låneansøgning direkte på Nordic Låns hjemmeside. Låneansøgningen skal udfyldes med nogle få oplysninger som dit cpr.nr., kontaktoplysninger samt oplysning om, hvilken bank du bruger. Herefter skal ansøgningen underskrives med dit NemID. Du får svar på din låneansøgning med det samme. Godkendes du til en lån overføres pengene til din konto senest dagen efter. Nemt og hurtigt.

Nordic Lån – Indfrielse af lån

Hos Nordic Lån kan du frit indfri dit lån uden omkostninger, når du ønsker. Du kan også nøjes med at betale ekstra ind på dit lån, hvis du på et tidspunkt får mere luft i økonomien. På den måde kan du sænke dine omkostninger, da du så kan slippe for nogen af de renter, du ellers skulle betale. Så længe lånet er aktivt, vil der løbe renter på dit lån, samtidigt med at du skal betale afdrag på lånet. Det er derfor naturligvis den billigste løsning, at betale lånet helt ud, så du ikke længere skylder penge og skal betale renter af lånet. Får du eksempelvis dine feriepenge udbetalt eller penge tilbage i Skat, er det derfor en fornuftig idé at afslutte lånet ved at betale dit lån helt ud. Dette kan du gøre hos Nordic Lån helt uden omkostninger.

Hvem kan låne hos Nordic Lån?

Du kan søge om et lån hos Nordic Lån, hvis du opfylder følgende krav:

  • Du skal være fyldt 20 år.
  • Du skal have et dansk cpr.nr.
  • Du skal have en dansk folkeregister adresse.
  • Du skal have fast indkomst.
  • Du skal have en dansk bankkonto.
  • Du skal have et gyldigt NemID.
  • Du må ikke være en Politisk Eksponeret Person.
  • Du må ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret.

Endvidere foretager Nordic Lån en individuel kreditvurdering af dig.

Samlelån

Har du allerede optaget lån flere forskellige steder, kan du med fordel optage et billigere lån hos Nordic Lån og bruge dette som et såkaldt samlelån. Et samlelån bruges, som navnet antyder, til at samle alle dine små lån i eet lån. Har du flere små lån og har måske også købt noget på afbetaling, kan det blive til mange afdrag, gebyrer og afbetalinger pr. måned. Det kan være svært at holde overblik over, og det er heller ikke sikkert, at de små lån er specielt billige. I sådan en situation, kan det være en god idé at optage eet større lån, som du så bruger til at betale de små lån og afbetalinger ud. Så har du nemlig kun eet lån at betale af på. Det gør det nemmere at vide præcis, hvor meget du skal betale pr. måned. Hvis du optager et samlelån, vil du således kunne spare mange penge, fremfor at betale at på flere små og måske dyre lån.

Lån med omtanke

Overvejer du at optage et lån, er det en god idé først at skabe dig et overblik over din økonomi. Det er naturligvis altid en bedre idé at have en opsparing end et lån. Men det er langt fra alle, der har en opsparing. Selv hvis man har, er det ikke sikkert den rækker til det, man nu har brug for. De fleste mennesker får på et tidspunkt i livet brug for et lån. Det kan virke nemt og tillokkende at optage et hurtig lån, men man skal være opmærksom på, at et lån skal betales tilbage igen. Og betaler man ikke sine afdrag, kan et lån blive en meget dyr affære. Gør dig derfor klart, hvor mange penge du har brug for at låne. Og ligeledes hvornår og hvordan du vil betale lånet tilbage igen. I værste fald kan man ende med en uoverskuelig gæld. Man kan også risikere at ende i fogedretten eller at blive registreret i RKI. Man skal altså ikke helt uovervejet optage et lån.

Hvad skal jeg betale i rente hos Nordic Lån?

Nordic Lån tilbyder en fleksibel lånemulighed med en høj selvbestemmelse. Du får her mulighed for selv at vælge lånebeløb og lånets løbetid. Din rente bliver dog udregnet efter flere faktorer, f.eks. lånebeløb, lånets løbetid samt din kreditværdighed. Derfor kan man ikke fastsætte lånets rente på forhånd. Din præcise rente og ÅOP vil fremgå af det lånetilbud, du modtager fra Nordic Lån. Vi anbefaler derfor, at du læser dit lånetilbud godt i gennem og er opmærksom på lånets ÅOP, inden du underskriver lånetilbuddet.

Hvad hvis jeg ikke kan betale mine afdrag?

Kommer du pludselig i en situation, hvor du ikke kan betale dine afdrag, er det vigtigt, at du kontakter Nordic Lån med det samme. Overholder du ikke tilbagebetalingsbetingelserne for dit lån, det vil sige at du ikke betaler dine afdrag, kan det blive meget dyrt for dig. Der vil i så fald påløbe høje renter og gebyrer på dit lån. Det kan i værste fald ende med at du havner i en gæld, der er svær at komme ud af og bliver registreret i RKI som dårlig betaler. Dette vil gøre det meget svært for dig at låne penge i fremtiden. Kontakt derfor Nordic Lån med det samme, hvis du pludselig ikke kan afdrage på dit lån. Du kan hos Nordic Lån forhøre dig om dine muligheder for enten at få sat lånet i bero eller få nedsat dine afdrag.

Nordic Lån – Sådan søger du

Hos Nordic Lån er det meget nemt og hurtigt søge om et hurtig lån. Du udfylder en låneansøgning direkte på Nordic  Låns hjemmeside. Det tager kun et par minutter at udfylde ansøgningen. Du skal oplyse dit cpr.nr., dine kontaktoplysninger samt hvilken bank, du bruger. Låneansøgningen skal underskrives med dit NemID. Herefter vil du med det samme modtage et lånetilbud fra Nordic Lån. Hvis du kan acceptere lånetilbuddet, godkender og underskriver du dette med dit NemID. Herefter er pengene på vej til din konto senest i løbet af 1 dag.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]