SparXpress

SparXpressSparXpress tilbyder hurtig lån, til dig der har brug for et lån nu og her. Har du blot brug for et mindre lån, kan du hos SparXpress låne mellem 5000 kr og op til 50000 kr. Hos SparXpress har du endvidere mulighed for selv at vælge løbetiden på dit lån fra 12 måneder og helt op til 60 måneder. Det giver dig mulighed for at tilpasse dine afdrag til din økonomi, hvor du kan vælge en lav månedlig ydelse. Du kan nemt og hurtigt at søge om et lån hos SparXpress. Udfyld en låneansøgning på SparXpress’ hjemmeside og få svar på din låneansøgning med det samme. Godkendes du til et lån, overføres pengene til din konto i løbet af 3 dage.

SparXpress – Lån nu og her

Har du brug for et lån nu og her? Hos SparXpress bestemmer du selv, hvor mange penge du ønsker at låne, og hvor lang løbetid du ønsker på dit lån. Det er både nemt og hurtigt ansøge om et lån hos SparXpress. På få minutter kan du udfylde en låneansøgning direkte på SparXpress’ hjemmeside. Låneansøgningen skal udfyldes med nogle få oplysninger som dit cpr.nr., kontaktoplysninger samt oplysning om, hvilken bank du bruger. Herefter skal ansøgningen underskrives med dit NemID. Du får svar på din låneansøgning med det samme. Godkendes du til en lån overføres pengene til din konto i løbet af 3 dage. Nemt og hurtigt.

SparXpress – Hurtig lån

SparXpress tilbyder hurtig lån, hvis du akut har brug for et lån. Et hurtig lån søges nemt og hurtigt direkte på computeren. Idet man hos SparXpress bruger sit NemID til at søge om et lån, er låneprocessen blevet gjort så nem og hurtig som overhovedet muligt. Det hele klares elektronisk, og det er ikke nødvendigt møde personligt op eller at sende låneaftaler frem og tilbage med posten. Du kan søge døgnet rundt fra din computer, tablet eller fra din telefon og det kan ordnes på få minutter. Lånet udbetales til din konto senest i løbet af 3 dage. Derfor er hurtig lån utrolig populære, hvis man akut har brug for et lån. Nemt og hurtigt.

SparXpress – Fleksibelt lån

SparXpress tilbyder en fleksibel lånemulighed. Du kan her låne fra 5000 kr. og op til 50000 kr. Her er det din økonomi din egen sag og bliver du ikke spurgt om, hvad du ønsker at bruge pengene til. Endvidere kan du hos SparXpress selv vælge løbetiden på dit lån fra 12 måneder og helt op til 60 måneder.  Det giver dig mulighed for, at du kan tilpasse dine afdrag til din økonomi. Måske ønsker du at få lånet hurtigt ud af verden igen. Eller måske foretrækker du lidt lavere månedlige ydelser. Det er en meget fleksibel måde at låne penge på, idet du selv kan sammensætte dit lån, som du ønsker.

SparXpress – Et lån med frihed

Lån penge hos SparXpress, hvis du ønsker et lån med en høj frihed og selvbestemmelse. Du bestemmer helt frit selv, hvor mange penge du ønsker at låne og hvad du ønsker at bruge pengene til. Det er en nemt og diskret måde at låne penge på, da du ikke behøver forklare din økonomi overfor nogen. Vælger du i stedet et banklån vil du skulle overbevise sin bankrådgiver om, hvorfor det er nødvendigt med et lån. Efter finanskrisen er det blevet svært at låne penge i banken, og det er ikke sikkert din bankrådgiver vil bevilge dig et lån. Med et hurtig lån hos SparXpress, slipper du for spørgsmål om din privatøkonomi. Her får du lov til selv at bestemme, og mange er tiltrukket af den frihed og selvbestemmelse, som man får ved et online hurtig lån.

SparXpress – Hvordan ansøger jeg om et lån?

Hos SparXpress er det meget nemt og hurtigt søge om et hurtig lån. Du udfylder en låneansøgning direkte på SparXpress’ hjemmeside. Det tager kun et par minutter at udfylde ansøgningen. Du skal oplyse dit cpr.nr., dine kontaktoplysninger samt hvilken bank, du bruger. Låneansøgningen skal underskrives med dit NemID. Herefter vil du med det samme modtage et lånetilbud. Hvis du kan acceptere lånetilbuddet, godkender og underskriver du dette med dit NemID. Herefter er pengene på vej til din konto senest i løbet af 3 dage.

Hvem kan låne hos SparXpress?

SparXpress har følgende krav til deres låntagere:

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du skal have et dansk cpr.nr
  • Du skal have et gyldigt NemID.
  • Du må ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret.

Endvidere foretager SparXpress en individuel kreditvurdering af dig.

SparXpress – Lån uden sikkerhed       

SparXpress Lån tilbyder lån uden sikkerhed. Et lån uden sikkerhed betyder, at du ikke behøver stille sikkerhed for lånet. Optager du et lån i banken, vil de typisk kræve sikkerhedsstillelse i forbindelse med lånet. Det betyder, at du skal stille eksempelvis din bil eller dit hus til sikkerhed for lånet. Banken bruger sikkerhedsstillelse som en sikring for at få deres penge igen. Kan du pludselig ikke betale dine afdrag på dit lån, kan banken således sælge din bil eller dit hus for at få deres penge igen. Hos SparXpress er det ikke nødvendigt med sikkerhedsstillelse, og du behøver altså ikke sætte dine ting i pant for at få lov til at låne penge. Du kan altså således også godt få et lån hos SparXpress, selvom du ikke ejer noget af værdi.

SparXpress – Lån uden dokumentation

Hos SparXpress kan du få et lån uden dokumentation. Når søger om et lån SparXpress, skal du underskrive din låneansøgning med dit NemID. SparXpress kan identificere dig via dit NemID. Når du bruger dit NemID, giver du samtidig SparXpress tilladelse til at indhente yderligere information om dig, hvis de finder det nødvendigt. SparXpress kan således indhente din årsopgørelse samt tjekke om du står registreret hos RKI. Dette bruges for eksempel til at foretage en kreditvurdering af dig. Derfor er det ikke nødvendigt at fremsende nogen dokumentation, når du søger om et lån hos SparXpress.

SparXpress – Samlelån

Har du allerede optaget lån flere forskellige steder, kan du med fordel optage et hurtig lån hos SparXpress og bruge dette som et såkaldt samlelån. Et samlelån bruges, som navnet antyder, til at samle alle dine små lån i eet lån. Har du flere små lån og har måske også købt noget på afbetaling, kan det blive til mange afdrag, gebyrer og afbetalinger pr. måned. Det kan være svært at holde overblik over, og det er heller ikke sikkert, at de små lån er specielt billige. I sådan en situation, kan det være en god idé at optage eet større lån, som du så bruger til at betale de små lån og afbetalinger ud. Så har du nemlig kun eet lån at betale af på. Det gør det nemmere at vide præcis, hvor meget du skal betale pr. måned. Hvis du optager et samlelån, vil du således kunne spare mange penge, fremfor at betale at på flere små og måske dyre lån.

SparXpress – Kassekredit

Langt de fleste lån tilbydes i dag som en kassekredit i stedet for et decideret lån. Det gælder også hos SparXpress. Grunden til dette skyldes en ændring i Kreditaftaleloven, hvor man har pålagt lån med en løbetid under 90 dage en betænkningstid på 48 timer. Det betyder i praksis, at lånet ikke må udbetales, før betænkningstiden på de 48 timer er gået. Forbrugerne efterspørger dog fortsat hurtig lån, der udbetales med det samme. Derfor tilbyder låneudbyderne i stedet for kassekreditter i stedet for et lån. Her gælder betænkningstiden nemlig ikke. Det har ingen betydning for forbrugeren, at man får en kassekredit i stedet for et lån. Du kan altså roligt vælge en kassekredit, fremfor et lån.

SparXpress – Lån med NemID

Når du søger om et lån hos SparXpress, skal du bruge dit NemID til at underskrive med. Dit NemID er din elektroniske underskrift, som bruges til at identificere dig med. Det er derfor ikke nødvendigt for dig at medsende yderligere dokumentation eller at møde personligt op og skrive under. Når du underskriver med dit NemID, giver du samtidig SparXpress tilladelse til at indhente yderligere information om dig, hvis de finder det nødvendigt. SparXpress kan således indhente din årsopgørelse samt tjekke om du står registreret hos RKI. Dit NemID er din digitale signatur, som udstedes direkte til dig.

SparXpress – Ulemper

En ulempe i forbindelse med et hurtig lån hos SparXpress er, at der ikke medfølger rådgivning i forbindelse med lånet. Det er ens eget ansvar at finde det billigste og bedste lån for een selv. Og det kan være ret uoverskueligt at finde rundt i de mange lånemuligheder. Det er derfor vigtigt, at man læser vilkårene for sit lån godt igennem, når man modtager et lånetilbud. Låner man i stedet for penge i banken, er ens bankrådgiver behjælpelig med rådgivning og udregning af ens budget. Vælger man at låne på egen hånd, er det altså væsentligt, at man selv har overblik over sin økonomi. Ved et online hurtig lån er man altså alene om at finde det lån, der passer bedst til ens behov og økonomi.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]