Prima Lån

Prima lånPrima Lån er til dig, der har brug for et hurtig lån nu og her. Hos Prima Lån kan du låne fra 15000 kr og op til 75000 kr. Hos Prima Lån har du endvidere mulighed for selv at vælge løbetiden på dit lån fra 12 måneder og helt op til 72 måneder. Du kan således tilpasse dine afdrag til din økonomi og har mulighed for en lav månedlig ydelse. Du kan nemt og hurtigt at søge om et lån hos Prima Lån. Udfyld en låneansøgning på Prima Låns hjemmeside og få svar på din låneansøgning med det samme. Godkendes du til et lån, overføres pengene til din konto senest dagen efter. På siden her kan du blive meget klogere på dine lånemuligheder hos Prima Lån.

Prima Lån – Lån nu og her

Har du brug for et lån nu og her? Hos Prima Lån bestemmer du selv, hvor mange penge du ønsker at låne, og hvor lang løbetid du ønsker på dit lån. Det er både nemt og hurtigt ansøge om et lån hos Prima Lån. Du udfylder en låneansøgning direkte på Prima Låns hjemmeside. Låneansøgningen skal udfyldes med nogle få oplysninger som dit cpr.nr., kontaktoplysninger samt oplysning om, hvilken bank du bruger. Herefter skal ansøgningen underskrives med dit NemID. Du får svar på din låneansøgning med det samme. Godkendes du til en lån overføres pengene til din konto senest dagen efter. Nemt og hurtigt.

Prima Lån – Hurtig lån

Søg om et hurtig lån hos Prima Lån, hvis du akut har brug for et lån. Et hurtig lån søges nemt og hurtigt direkte på computeren. Idet man hos Prima Lån bruger sit NemID til at søge om et lån, er låneprocessen blevet gjort så nem og hurtig som overhovedet muligt. Det hele klares elektronisk, og det er ikke nødvendigt møde personligt op eller at sende låneaftaler frem og tilbage med posten. Du kan søge døgnet rundt fra din computer, tablet eller fra din telefon og det kan ordnes på få minutter. Lånet udbetales til din konto senest i løbet en dag. Derfor er hurtig lån utrolig populære, hvis man akut har brug for et lån. Nemt og hurtigt.

Prima Lån – Fleksibelt lån

Prima Lån tilbyder en fleksibel lånemulighed. Du kan her låne fra 15000 kr. og op til 75000 kr. Her er det din økonomi din egen sag og bliver du ikke spurgt om, hvad du ønsker at bruge pengene til. Endvidere kan du hos Prima Lån selv vælge løbetiden på dit lån fra 12 måneder og helt op til 72 måneder.  Det giver dig mulighed for, at du kan tilpasse dine afdrag til din økonomi. Måske ønsker du at få lånet hurtigt ud af verden igen. Eller måske foretrækker du lidt lavere månedlige ydelser. Det er en meget fleksibel måde at låne penge på, idet du selv kan sammensætte dit lån, som du ønsker.

Prima Lån – Et lån med frihed

Lån penge hos Prima Lån, hvis du ønsker et lån med en høj frihed og selvbestemmelse. Du bestemmer helt frit selv, hvor mange penge du ønsker at låne og hvad du ønsker at bruge pengene til. Det er en nemt og diskret måde at låne penge på, da du ikke behøver forklare din økonomi overfor nogen. Vælger du i stedet et banklån vil du skulle overbevise sin bankrådgiver om, hvorfor det er nødvendigt med et lån. Efter finanskrisen er det blevet svært at låne penge i banken, og det er ikke sikkert din bankrådgiver vil bevilge dig et lån. Med et hurtig lån hos Prima Lån, slipper du for spørgsmål om din privatøkonomi. Her får du lov til selv at bestemme, og mange er tiltrukket af den frihed og selvbestemmelse, som man får ved et online hurtig lån.

Prima Lån – Hvordan ansøger jeg om et lån?

Hos Prima Lån er det meget nemt og hurtigt søge om et hurtig lån. Du udfylder en låneansøgning direkte på Prima Låns hjemmeside. Det tager kun et par minutter at udfylde ansøgningen. Du skal oplyse dit cpr.nr., dine kontaktoplysninger samt hvilken bank, du bruger. Låneansøgningen skal underskrives med dit NemID. Herefter vil du med det samme modtage et lånetilbud fra Primac Lån. Hvis du kan acceptere lånetilbuddet, godkender og underskriver du dette med dit NemID. Herefter er pengene på vej til din konto senest i løbet af 1 dag.

Hvem kan låne hos Prima Lån?

Prima Lån har følgende krav til deres låntagere:

 • Du skal være fyldt 21 år
 • Du skal have et dansk cpr.nr
 • Du skal som minimum tjene 150000 kr. årligt
 • Du skal have en dansk bankkonto.
 • Du skal have et gyldigt NemID.
 • Du må ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret.

Endvidere foretager Prima Lån en individuel kreditvurdering af dig.

Opfylder du ovenstående krav, kan du søge om et lån hos Prima Lån.

Prima Lån – Lån uden sikkerhed       

Prima Lån tilbyder lån uden sikkerhed. Et lån uden sikkerhed betyder, at du ikke behøver stille sikkerhed for lånet. Optager du et lån i banken, vil de typisk kræve sikkerhedsstillelse i forbindelse med lånet. Det betyder, at du skal stille eksempelvis din bil eller dit hus til sikkerhed for lånet. Banken bruger sikkerhedsstillelse som en sikring for at få deres penge igen. Kan du pludselig ikke betale dine afdrag på dit lån, kan banken således sælge din bil eller dit hus for at få deres penge igen. Hos Prima Lån er det ikke nødvendigt med sikkerhedsstillelse, og du behøver altså ikke sætte dine ting i pant for at få lov til at låne penge. Du kan altså således også godt få et lån hos Prima Lån, selvom du ikke ejer noget af værdi.

Prima Lån – Lån uden dokumentation

Hos Prima Lån kan du få et lån uden dokumentation. Når søger om et lån hos Prima Lån, skal du underskrive din låneansøgning med dit NemID. Prima Lån kan identificere dig via dit NemID. Når du bruger dit NemID, giver du samtidig Prima Lån tilladelse til at indhente yderligere information om dig, hvis de finder det nødvendigt. Prima Lån kan således indhente din årsopgørelse samt tjekke om du står registreret hos RKI. Dette bruges for eksempel til at foretage en kreditvurdering af dig. Derfor er det ikke nødvendigt at fremsende nogen dokumentation, når du søger om et lån hos Prima Lån.

Prima Lån – Samlelån

Har du allerede optaget lån flere forskellige steder, kan du med fordel optage et hurtig lån hos Prima Lån og bruge dette som et såkaldt samlelån. Et samlelån bruges, som navnet antyder, til at samle alle dine små lån i eet lån. Har du flere små lån og har måske også købt noget på afbetaling, kan det blive til mange afdrag, gebyrer og afbetalinger pr. måned. Det kan være svært at holde overblik over, og det er heller ikke sikkert, at de små lån er specielt billige. I sådan en situation, kan det være en god idé at optage eet større lån, som du så bruger til at betale de små lån og afbetalinger ud. Så har du nemlig kun eet lån at betale af på. Det gør det nemmere at vide præcis, hvor meget du skal betale pr. måned. Hvis du optager et samlelån, vil du således kunne spare mange penge, fremfor at betale at på flere små og måske dyre lån.

Prima Lån – Hvad er et hurtig lån?

Prima Lån tilbyder det man kalder hurtig lån. Du har sikkert hørt om flere forskellige lånetyper, som f.eks. sms lån, kviklån, mobillån. mikrolån og minilån. Disse navne er egentlig blot navne for samme type lån, nemlig hurtig lån. Disse navne er gået lidt af mode og i dag kaldes de fleste online lån blot for hurtig lån. Du vil dog af og til fortsat kunne støde på ovenstående navne. Det er ikke så vigtigt, hvad man kalder et lån. Princippet for disse lån er det samme, og vigtigst er det selvfølgelig, at du finder det lån, der passer bedst til dit behov. I dag søges de fleste hurtig lån online på låneudbyderens hjemmeside ved hjælp af NemID. Dette gælder også hos Prima Lån.

Prima Lån – Kassekredit

Langt de fleste lån tilbydes i dag som en kassekredit i stedet for et decideret lån. Det gælder også hos Prima Lån. Grunden til dette skyldes en ændring i Kreditaftaleloven, hvor man har pålagt lån med en løbetid under 90 dage en betænkningstid på 48 timer. Det betyder i praksis, at lånet ikke må udbetales, før betænkningstiden på de 48 timer er gået. Forbrugerne efterspørger dog fortsat hurtig lån, der udbetales med det samme. Derfor tilbyder låneudbyderne i stedet for kassekreditter i stedet for et lån. Her gælder betænkningstiden nemlig ikke. Det har ingen betydning for forbrugeren, at man får en kassekredit i stedet for et lån. Du kan altså roligt vælge en kassekredit, fremfor et lån.

Prima Lån – Indhent lånetilbud

Søger du et hurtig lån hos Prima Lån, skal du være opmærksom på, at der ikke følger rådgivning med i et hurtig online lån. Her er det dit eget ansvar at finde det bedste lån til dig. Det er også op til dig at vurdere, om du har råd til et lån. Derfor anbefaler vi, at du indhenter flere lånetilbud, før du beslutter dig for at optage et lån, så du kan sammenligne lånene, og vælge det bedste lån for dig. Når du søger om et lån hos Prima Lån, vil du med det samme modtage et uforpligtende lånetilbud med lånets præcise vilkår og betingelser. Kan du godkende lånetilbuddet, underskriver du dette med dit NemID og pengene er herefter på vej til dig. Det er helt gratis og uforpligtende at indhente et lånetilbud. Det er det fra alle låneudbydere. Lånet træder først i kraft, når du har underskrevet et lånetilbud. Du kan derfor med fordel indhente flere lånetilbud, så du kan sammenligne lånene og finde det lån, der passer bedst til dit behov. Vi anbefaler, at du indhenter mindst 3 lånetilbud fra forskellige låneudbydere, før du vælger et lån.

Prima Lån – Lån med omtanke

Overvejer du at optage et lån, er det en god idé først at skabe dig et overblik over din økonomi. Det er naturligvis altid en bedre idé at have en opsparing end et lån. Men det er langt fra alle, der har en opsparing. Selv hvis man har, er det ikke sikkert den rækker til det, man nu har brug for. De fleste mennesker får på et tidspunkt i livet brug for et lån. Det kan virke nemt og tillokkende at optage et hurtig lån, men man skal være opmærksom på, at et lån skal betales tilbage igen. Og betaler man ikke sine afdrag, kan et lån blive en meget dyr affære. Gør dig derfor klart, hvor mange penge du har brug for at låne. Og ligeledes hvornår og hvordan du vil betale lånet tilbage igen. I værste fald kan man ende med en uoverskuelig gæld. Man kan også risikere at ende i fogedretten eller at blive registreret i RKI. Man skal altså ikke helt uovervejet optage et lån.

Prima Lån – Lån med budget

Før du optager et lån hos Prima Lån, er det en god idé, hvis du først skaber dig et overblik over din økonomi. Det kan du bedst gøre ved at lægge et budget, så du kender dit rådighedsbeløb. Dette vil også kunne give dig et billede af, hvor hurtigt du vil kunne spare op i stedet for at vælge et lån. Kan du ikke nå at lave en opsparing til det du nu ønsker, kan dit budget også give dig et billede af, hvor meget du har råd til at afdrage på et lån, og hvor lang tid det ca. vil tage dig at betale lånet tilbage. Der er desværre mange, som mange ikke tager sig tid til at lægge et budget, før de optager et lån. Og der er således mange, der pludselig ikke har råd til at betale afdragene på lånet. Dette resulterer i, at der påløber høje renter og gebyrer på lånet, og pludselig er gælden blevet uoverskuelig. Selvom budgetplanlægning kan lyde kedeligt, så er det altså et af de bedste værktøjer til at hjælpe dig med at holde styr på din økonomi.

Prima Lån – Lån med NemID

Når du søger om et lån hos Prima Lån, skal du bruge dit NemID til at underskrive med. Dit NemID er din elektroniske underskrift, som bruges til at identificere dig med. Det er derfor ikke nødvendigt for dig at medsende yderligere dokumentation eller at møde personligt op og skrive under. Når du underskriver med dit NemID, giver du samtidig Prima Lån tilladelse til at indhente yderligere information om dig, hvis de finder det nødvendigt. Prima Lån kan således indhente din årsopgørelse samt tjekke om du står registreret hos RKI. Dit NemID er din digitale signatur, som udstedes direkte til dig. Du kender sikkert allerede NemID fra e-boks eller din netbank. Har du ikke et NemID, kan du bestille et her.

For at NemID kan bruges, skal du have den seneste version af Java installeret på din computer. Har du ikke den seneste version, kan du hente den her.

Prima Lån – Hvordan virker NemID

NemID består af 3 dele, bruger-id, adgangskode og et nøglekort. Når du skal bruge dit NemID, vil der på den pågældende hjemmeside være en lille boks, hvor du skal taste brugernavn og en selvvalgt adgangskode. Herefter skal du taste 6 cifre fra dit nøglekort. Dit nøglekort er et lille fysisk papkort med engangskoder på. Du bruger altså samme brugernavn og kode alle steder, der bruges NemID, men taster en ny kode fra dit nøglekort, hver gang du skal logge på. Derfor er NemID en meget sikker metode, idet man skal kende brugernavn, kode samt det være i besiddelse af fysiske nøglekort, før at NemID kan bruges.

Prima Lån – Hvad skal jeg betale i rente?

Prima Lån tilbyder en fleksibel lånemulighed med en høj selvbestemmelse. Du får her mulighed for selv at vælge lånebeløb og lånets løbetid. Din rente bliver dog udregnet efter flere faktorer, f.eks. lånebeløb, lånets løbetid samt din kreditværdighed. Derfor kan man ikke fastsætte lånets rente på forhånd. Din præcise rente og ÅOP vil fremgå af det lånetilbud, du modtager fra Prima Lån. Vi anbefaler derfor, at du læser dit lånetilbud godt i gennem og er opmærksom på lånets ÅOP, inden du underskriver lånetilbuddet.

Prima Lån – ÅOP

Et vigtigt tal i forbindelse med optagelse af lån, er lånets ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og her er alle lånets samlede omkostninger regnet med. Det er meget svært som forbruger selv at udregne den præcise pris på et lån. Derfor er det lovpligtigt for alle låneudbydere at oplyse om lånets ÅOP. Netop for at gøre det mere gennemskueligt for forbrugeren. Hos Prima Lån vil dit låns ÅOP fremgå af det lånetilbud, som Prima Lån fremsender til dig før indgåelse af lånet.

Prima Lån – Rentefradrag

Når du optager et hurtig lån hos Prima Lån, er det helt på samme vilkår som et banklån. Derfor er dine renter på et hurtig lån naturligvis også fradragsberettiget. Din låneudbyder skal selv opgive dette beløb til Skat, så du automatisk får dit fradrag. Det kan dog være en god idé for en sikkerheds skyld selv at tjekke din årsopgørelse, om beløbet er medtaget. Du kan læse mere om rentefradag her.

Prima Lån – Fortrydelsesret

Når du optager et hurtig lån hos Prima Lån, har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret på dit lån. Fortrydelsesfristen gælder fra den dag, hvor du har indgået lånet. Benytter du din fortrydelsesret, har du 30 dage til at tilbagebetale lånet samt eventuelle renter fra den dag, du optog lånet til den dag, du fortrød dit lån. Du kan læse mere om fortrydelsesret her.

Prima Lån – Rettigheder

Vælger du at optage et lån hos Prima Lån, har du som forbruger en række rettigheder. Der er blandt andet en række oplysninger, som låneudbyderen skal oplyse dig om, før lånets indgåelse. Det er blandt andet oplysninger som for eksempel det samlede kreditbeløb, debitorrenten, lånets løbetid, lånets ÅOP osv. Du kan læse mere om dine rettigheder her.

Prima Lån – Lån trods RKI

Prima Lån kan desværre ikke tilbyde dig et lån, hvis du står registreret i RKI. Lån trods RKI er altså ikke en mulighed. RKI er et register over dårlige betalere, hvor man bliver registreret, hvis man har ubetalt gæld. De to største og mest benyttede RKI-registre i Danmark er Experians RKI-register og Debitor registret. Er du i tvivl om, hvorvidt du står registreret, kan du logge på dininfo.dk med dit NemID og tjekke. Viser det sig, at du står registreret, kan du rette henvende direkte til Experian eller Debitor Registret. De kan oplyse dig om, hvorfor du er registreret, og hvad du kan gøre, for at blive slettet igen.

Prima Lån – Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan betale mine afdrag?

Kommer du pludselig i en situation, hvor du ikke kan betale dine afdrag, er det vigtigt, at du kontakter Prima Lån med det samme. Overholder du ikke tilbagebetalingsbetingelserne for dit lån, det vil sige at du ikke betaler dine afdrag, kan det blive meget dyrt for dig. Der vil i så fald påløbe høje renter og gebyrer på dit lån. Det kan i værste fald ende med at du havner i en gæld, der er svær at komme ud af og bliver registreret i RKI som dårlig betaler. Dette vil gøre det meget svært for dig at låne penge i fremtiden. Kontakt derfor Prima Lån med det samme, hvis du pludselig ikke kan afdrage på dit lån. Du kan hos Prima Lån forhøre dig om dine muligheder for enten at få sat lånet i bero eller få nedsat dine afdrag.

Prima Lån – Fordele

En klar fordel ved et hurtig lån hos Prima Lån er, at det er både nemt og hurtigt. En anden fordel ved et hurtig lån er, at man slipper for at skulle bestille møde i banken og skulle forklare sin privatøkonomi her. Mange føler det lidt ubehageligt, at man skal forklare sin bankmand hvorfor man har brug for et lån. Man kan få følelsen af, at man skal begrunde, hvorfor man ikke kan få pengene til at slå til og hvorfor det nu er nødvendigt med et lån. Ved at vælge et hurtig lån hos Prima Lån behøver man ikke oplyse noget om sin privatøkonomi. Man er fri til selv at bestemme, hvor mange penge man ønsker at låne, samt hvad man ønsker at bruge pengene til.

Prima Lån – Ulemper

En ulempe i forbindelse med et hurtig lån hos Prima Lån er, at der ikke medfølger rådgivning i forbindelse med lånet. Det er ens eget ansvar at finde det billigste og bedste lån for een selv. Og det kan være ret uoverskueligt at finde rundt i de mange lånemuligheder. Det er derfor vigtigt, at man læser vilkårene for sit lån godt igennem, når man modtager et lånetilbud. Låner man i stedet for penge i banken, er ens bankrådgiver behjælpelig med rådgivning og udregning af ens budget. Vælger man at låne på egen hånd, er det altså væsentligt, at man selv har overblik over sin økonomi. Ved et online hurtig lån er man altså alene om at finde det lån, der passer bedst til ens behov og økonomi.

Prima Lån – Fordi;

 • Prima Lån – Lån penge nemt og hurtig
 • Prima Lån – Lån til hvad du end ønsker
 • Prima Lån – Lån med dit NemID
 • Prima Lån – Lån uden sikkerhed og dokumentation
 • Prima Lån – Modtag pengene i løbet af 1 hverdag
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]