Simbo

Simbo tilbyder lån til dig, der har brug for et hurtig lån nu og her. Hos Simbo kan du låne helt nede fra 100 kr. og op til 15000 kr. Så har du kun brug for et mindre lån, er Simbo et oplagt valg til dig. Hos Simbo kan du endvidere låne op til 4000 kr. helt rentefrit i 30 dage, hvis du er ny kunde. Det vil altså sige et helt gratis lån. Simbo tilbyder et af Danmarks hurtigste lån. Det er både nemt og hurtigt at søge om et lån hos Simbo. Det tager kun få minutter at udfylde en låneansøgning. Søger du om et lån indenfor Simbos åbningstid, har du pengene på din konto i løbet af 30 minutter. Læs videre her og bliv meget klogere på dine lånemuligheder hos Simbo.

Simbo.dk

Simbo.dk tilbyder mobillån til dig, der søger efter et hurtigt lån. Simbo.dk har et af Danmarks hurtigste lån. Her kan du søge om et lån på få minutter og i løbet 30 minutter overføres pengene til din konto. Simbo.dk tilbyder altså eet af Danmarks hurtigste lån. Idet det hele foregår på nettet med hjælp af NemID, går hele låneprocessen lynhurtigt. Her kan du vitterligt søge om et lån og modtage pengene på din konto imens din bil bliver repareret.

Simbo lån

Simbo lån er til dig, der er på farten og har brug for lidt hurtige ekstra penge. Vælger du et online hurtig lån her, går det yderst hurtigt. I løbet af 30 minutter kan du have pengene på din konto. Et Simbo lån er altså særlig bevendt, hvis du har brug for penge i fart. Her får du også lov til selv at bestemme, hvor mange penge du ønsker at låne og hvad du ønsker at bruge pengene til. Du kan frit låne til hvad du end ønsker. Du modtager pengene på din konto allerede i løbet af 30 minutter.

Simbo – Lån gratis

Lån penge gratis hos Simbo med et rentefrit lån. Hos Simbo kan du som ny kunde låne 4000 kr. helt gratis få i 30 dage. Betaler du blot lånet tilbage indenfor 30 dage, er dit lån altså helt gratis lån og uden omkostninger. Har man brug for et lån, er det naturligvis den bedste løsning, hvis man kan låne dette helt gratis. Et gratis lån er ganske smart, hvis du ved, at du kan betale lånet tilbage i løbet af den næste måned. Måske venter du en bonus fra dit arbejde, eller måske ved at du skal have penge tilbage i Skat, og således kan indfri lånet i løbet af 30 dage. Har du blot brug for et mindre lån i en kort periode, er det en ret fornuftig løsning, at låne pengene helt gratis.

Simbo – Gratis lån

Har du blot brug for et mindre lån i en kort periode, kan du nemt og hurtigt søge om et gratis lån hos Simbo. Du kan låne op til 4000 kr. helt rentefrit. Der kræves kun, at du er førstegangskunde hos Simbo for at få et gratis lån. Endvidere skal lånet betales tilbage i løbet af 30 dage, for at være gratis. Et gratis lån hos Simbo tilbydes i form af gratis kredit. Har du brug for et lån i længere tid end 30 dage, kan du vælge fortsætte din kassekredit. Så er lånet blot ikke længere gratis for dig. Det tager kun få minutter at udfylde en låneansøgning på Simbos hjemmeside. Du får svar på din låneansøgning med det samme og godkendes du til et lån, overføres pengene til din konto i løbet af  30 minutter.

Simbo – Fleksibelt lån

Hos Simbo kan du låne fra 100 kr. og op til 15000 kr. Endvidere kan du her låne op til 4000 kr. helt gratis i 30 dage, hvis du er ny kunde. Hos Simbo tilbydes dit lån som en løbende kassekredit. Du kan have dit lån, så længe du ønsker, du skal blot betale renterne på lånet en gang månedligt. Her kan du også løbende forhøje dit lån til den maksimale kreditgrænse, ligesom du også til enhver tid frit kan indfri dit lån. Det giver en fleksibel lånemulighed og du kan nemt tilpasse dit lån til din økonomi.

Simbo – Hvordan søger jeg om et lån?

Det er meget nemt og hurtigt at søge om et lån hos Simbo. På Simbos hjemmeside kan du nemt og hurtigt udfylde en låneansøgning. Det tager kun få minutter at udfylde låneansøgningen. Du skal her oplyse nogle få oplysninger som dit navn og cpr.nr., kontaktoplysninger samt hvilken bank, du bruger. Herefter vil du med det samme modtage et lånetilbud fra Simbo med lånets præcise vilkår og pris. Kan du acceptere lånetilbuddet, godkender du dette med dit NemID, Herefter er pengene på vej til din konto.

Hvem kan låne hos Simbo?

Du kan søge om et lån hos Simbo, hvis du opfylder følgende krav:

  • Du skal være fyldt 19 år
  • Du skal være dansk statsborger
  • Du skal have et dansk cpr.nr.
  • Du skal have en dansk folkeregisteradresse
  • Du skal have et gyldigt NemID
  • Du skal have en aktiv mailadresse
  • Du skal have et dansk telefonnummer
  • Du skal have en dansk bankkonto
  • Du må du ikke være registreret hos RKI eller Debitorregistret

Endvidere foretages der en individuel kreditvurdering af dig.

Simbo – Lån uden dokumentation

Hos Simbo kan du få et lån uden dokumentation. Når du søger om et lån her skal du underskrive låneansøgningen med dit NemID. Det er derfor ikke nødvendigt at medsende yderligere dokumentation. Siden NemIDs indtræden er låneprocessen blevet så nem og hurtig som overhovedet muligt. Simbo kan via dit NemID hurtigt identificere dig og kan ligeledes indhente nødvendig information om dig, f.eks. din årsopgørelse og om du er registreret i RKI. Idet hele låneprocessen foregår elektronisk, går det meget hurtigt. Man slipper for at skal sende dokumenter med posten eller at møde personligt op og skrive under.

Simbo – Lån med NemID

Når du søger om et lån hos Simbo, skal du bruge dit NemID til at underskrive med. Dit NemID er din elektroniske underskrift, som bruges til at identificere dig med. Det er derfor ikke nødvendigt for dig at medsende yderligere dokumentation eller at møde personligt op og skrive under. Dit NemID er din digitale signatur, som udstedes direkte til dig. Du kender sikkert allerede NemID fra e-boks eller din netbank. Har du ikke et NemID, kan du bestille et her.

Simbo – Overvejelser

Før du optager et lån, er det vigtigt, at du har styr på din økonomi. Idet det er så nemt at optage billige lån på nettet, kan man hurtigt sende en låneansøgning afsted, hvis man mangler penge. Men det er vigtigt at huske, at lånet skal betales tilbage igen. Har man pludselig alligevel ikke mulighed for at betale sine afdrage, kan et lån nemlig blive en meget en dyr affære. Der vil i så fald påløbe renter og gebyrer på lånet. Det er således vigtigt, at du gør dig klart, hvor mange penge du har behov for at låne samt hvornår du kan betale lånet tilbage igen, før du optager et hurtig lån.

Simbo – Hvad koster et lån?

Hos Simbo får du en fleksibel lånemulighed med en høj selvbestemmelse. Du får her mulighed for selv at vælge lånebeløb og lånets løbetid. Derfor kan man ikke fastsætte lånets omkostninger på forhånd. Din rente bliver udregnet efter flere faktorer, f.eks. lånebeløb, lånets løbetid samt din kreditværdighed. Din præcise rente og ÅOP vil fremgå af det lånetilbud, du modtager fra Simbo. Vi anbefaler derfor, at du læser dit lånetilbud godt i gennem og er opmærksom på lånets ÅOP, inden du underskriver lånetilbuddet.

Simbo – Indhent lånetilbud

Før du optager et lån, anbefaler vi, at du indhenter mindst 3 forskellige lånetilbud. Når du ansøger om et hurtig lån, vil du modtage et lånetilbud fra låneudbyderen med lånets præcise vilkår, betingelser og pris. Det er helt gratis og uforpligtende at indhente lånetilbud. Det er det hos alle låneudbydere. Derfor anbefaler vi, at du indhenter forskellige lånetilbud, før du vælger dit lån. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og vilkår, før du binder dig fast på et lån. For at finde det billigste lån, skal du kigge efter lånets ÅOP.

Simbo – Krav til låneudbyderen

Ligesom Simbo har en række krav, de ønsker deres låntagere skal opfylde, stilles der i ligeledes krav til låneudbyderne. Dette i henhold til Kreditaftaleloven. Låneudbyderen skal informere dig om en række ting, herunder lånets debitorrente, samlede kreditbeløb samt lånets ÅOP, så Lånemarkedet kan være forvirrende for den almene forbruger. Derfor er disse krav indført, så du som forbruger har de bedste muligheder for at kunne gennemskue og sammenligne de forskellige lån.

Simbo – Spørgsmål til dit lån

Har du spørgsmål vedrørende dit lån eller omkring Simbo i øvrigt, bedes du rette henvendelse direkte til Simbos kundeservice, som sidder klar til hjælpe dig. Her sidder dygtige og professionelle rådgivere klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.

Simbo – Fordele

En klar fordel ved et hurtig lån hos Simbo er, at det er både nemt og hurtigt. En anden fordel ved et hurtig lån er, at man slipper for at skulle bestille møde i banken og skulle forklare sin privatøkonomi her. Mange føler det lidt ubehageligt, at man skal forklare sin bankmand hvorfor man har brug for et lån. Man kan få følelsen af, at man skal begrunde, hvorfor man ikke kan få pengene til at slå til og hvorfor det nu er nødvendigt med et lån. Ved at vælge et hurtig lån hos Simbo behøver man ikke oplyse noget om sin privatøkonomi. Man er fri til selv at bestemme, hvor mange penge man ønsker at låne, samt hvad man ønsker at bruge pengene til.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]