Lendon

Lendon tilbyder hurtig lån, hvis du har brug for et lån nu og her. Hos Lendon kan du låne helt nede fra 500 kr. og op til 15000 kr. Lendon er et oplagt valg, hvis du kun brug for et mindre lån. Hos Lendon kan du endvidere få dit lån helt rentefrit i 30 dage, hvis du er ny kunde. Det vil altså sige et helt gratis lån. Lendon tilbyder et af Danmarks hurtigste lån. Du kan nemt og hurtigt at søge om et lån hos Lendon. Det tager kun få minutter at udfylde en låneansøgning på Lendons hjemmeside. Søger du om et lån indenfor Lendons åbningstid, har du pengene på din konto i løbet 1 time. På siden her kan du læse meget mere om dine lånemuligheder hos Lendon.

Lendon.dk

Lendon.dk er til dig, der leder efter billige lån på nettet. Her kan du søge om et nemt og hurtigt lån. Alle kan komme i en situation, hvor man har brug for lidt ekstra penge. Vælger du et online hurtig lån hos Lendon, slipper du for spørgsmål om din privatøkonomi. Du kan fra privatlivets fred hjemme i stuen, hurtigt og diskret søge om et lån. Det er både nemt og hurtigt, og du kan frit låne penge til hvad du end ønsker. Du modtager pengene på din konto allerede i løbet af 1 time.

Lendon lån

Lendon tilbyder hurtig lån til dig, der akut har brug for et lån. Med hurtig lån menes der, at det netop går hurtigt. Det går utrolig hurtigt at søge om et lån. Det går også hurtigt at få lånet udbetalt. Lendon har et af Danmarks hurtigste lån. Her kan du søge om et lån på få minutter og søger du i Lendons åbningstid, overføres pengene til din konto indenfor 1 time. Det må siges at være hurtigt. Idet hele låneprocessen foregår online med NemID, er behandlingstiden nu blevet så kort som overhovedet mulig. Det hele foregår elektronisk, og du slipper for at skulle møde personligt op eller at skulle sende papirer frem og tilbage med posten. Nemt og hurtigt.

Lendon – Lån gratis

Lån penge gratis hos Lendon med et rentefrit lån. Hos Lendon kan du som ny kunde låne 15000 kr. helt gratis få i 30 dage. Betaler du blot lånet tilbage indenfor 30 dage, er dit lån altså helt gratis og uden omkostninger. Har man brug for et lån, er det naturligvis den bedste løsning, hvis man kan låne pengene helt gratis. Et gratis lån er ganske smart, hvis du ved, at du kan betale lånet tilbage i løbet af den næste måned. Måske venter du en bonus fra dit arbejde, eller måske ved at du dine feriepenge er på vej og du således kan indfri lånet i løbet af 30 dage. Har du blot brug for et mindre lån i en kort periode, er det en ret fornuftig løsning, at låne pengene helt gratis.

Lendon – Gratis lån

Lån penge 30 dage helt gratis. Har du blot brug for et mindre lån i en kort periode, kan du nemt og hurtigt søge om et gratis lån hos Lendon. Du kan låne op til 15000 kr. helt rentefrit. Der kræves kun, at du er førstegangskunde hos Lendon for at få et gratis lån. Endvidere skal lånet betales tilbage i løbet af 30 dage, for at være gratis. Et gratis lån hos Lendon tilbydes i form af gratis kredit. Har du brug for et lån i længere tid end 30 dage, kan du vælge fortsætte din kassekredit. Så er lånet blot ikke længere gratis for dig, og du skal betale renter af det lånte beløb. Du kan på få minutter udfylde en låneansøgning på Lendons hjemmeside. Du får svar på din låneansøgning med det samme og godkendes du til et lån, overføres pengene til din konto i løbet af 1 time.

Lendon – Fleksibelt lån

Hos Lendon kan du låne fra 500 kr. og op til 15000 kr. Endvidere kan du hos Lendon få dit lån helt gratis i 30 dage, hvis du er ny kunde. Uanset hvad du står og mangler penge til, er der altså hjælp at hente hos Lendon. Hos Simbo tilbydes dit lån som en løbende kassekredit. Du kan have dit lån, så længe du ønsker, du skal blot betale renterne på dit lån en gang månedligt. Hos Lendon har du endvidere mulighed for løbende at forhøje dit lån til den maksimale kreditgrænse, ligesom du også til enhver tid frit kan indfri dit lån. Det giver en fleksibel lånemulighed og du kan nemt tilpasse dit lån til din økonomi.

Lendon – Hvordan søger jeg om et lån?

Det er meget nemt og hurtigt at søge om et lån hos Lendon. På Lendons hjemmeside kan du på få minutter udfylde en låneansøgning. Du skal blot udfylde ansøgningen med nogle få oplysninger som dit navn og cpr.nr., kontaktoplysninger samt oplysning om, hvilken bank du ønsker beløbet overført til. Ansøgningen skal underskrives med dit NemID, så Lendon kan identificere dig. Herefter vil du med det samme modtage et lånetilbud fra Lendon med lånets præcise vilkår og pris. Kan du acceptere lånetilbuddet, godkender du dette med dit NemID. Lånet træder først i kraft, når du har godkendt og underskrevet lånetilbuddet. Herefter er pengene på vej til din konto.

Hvem kan låne hos Lendon?

Du kan søge om et lån hos Lendon, hvis du opfylder følgende krav:

  • Du skal være fyldt 21 år
  • Du skal have et dansk cpr.nr.
  • Du skal have en dansk folkeregisteradresse
  • Du skal have et gyldigt NemID
  • Du skal have en aktiv mailadresse
  • Du skal have et dansk telefonnummer
  • Du skal have en dansk bankkonto samt et betalingskort
  • Du må du ikke være registreret hos RKI eller Debitorregistret

Endvidere foretager Lendon en individuel kreditvurdering af dig.

Lendon – Lån uden dokumentation

Hos Lendon kan du få et lån uden dokumentation. Når du søger om et lån hos Lendon skal du underskrive låneansøgningen med dit NemID. Det er derfor ikke nødvendigt at medsende yderligere dokumentation. Siden NemIDs indtræden er låneprocessen blevet så nem og hurtig som overhovedet muligt. Lendon kan via dit NemID hurtigt identificere dig og kan ligeledes indhente nødvendig information om dig, hvis de finder det nødvendigt. Det kan f.eks. være din årsopgørelse og om du er registreret i RKI. Idet hele låneprocessen foregår elektronisk, går det meget hurtigt. Man slipper for at skal sende dokumenter med posten eller at møde personligt op og skrive under.

Lendon – Lån med NemID

Når du søger om et lån hos Lendon, skal du bruge dit NemID til at underskrive med. Dit NemID er din elektroniske underskrift, som bruges til at identificere dig med. Det er derfor ikke nødvendigt for dig at medsende yderligere dokumentation eller at møde personligt op og skrive under. Dit NemID er din digitale signatur, som udstedes direkte til dig. Du kender sikkert allerede NemID fra e-boks eller din netbank. Har du ikke et NemID, kan du bestille et her.

For at NemID kan bruges, skal du have den seneste version af Java installeret på din computer. Har du ikke den seneste version, kan du hente den her.

Lendon – Overvejelser

Selvom du har fundet et billigt lån, er det vigtigt, at du har styr på din økonomi. Idet det er så nemt at optage et hurtig lån, kan man hurtigt sende en låneansøgning afsted, hvis man mangler penge. Men det er vigtigt at huske, at lånet skal betales tilbage igen. Har man pludselig alligevel ikke mulighed for at betale sine afdrag, kan et lån nemlig blive en meget en dyr affære. Der vil i så fald påløbe renter og gebyrer på lånet. Det er således vigtigt, at du gør dig klart, hvor mange penge du har behov for at låne samt hvornår du kan betale lånet tilbage igen, før du optager et hurtig lån.

Lendon – Hvad koster det?

Hos Lendon får du en fleksibel lånemulighed med en høj selvbestemmelse. Du får her mulighed for selv at vælge lånebeløb og lånets løbetid. Derfor kan man ikke fastsætte lånets omkostninger på forhånd. Din rente bliver udregnet efter flere faktorer, f.eks. lånebeløb, lånets løbetid samt din kreditværdighed. Din præcise rente og ÅOP vil fremgå af det lånetilbud, du modtager fra Lendon. Vi anbefaler derfor, at du læser dit lånetilbud godt i gennem og er opmærksom på lånets ÅOP, inden du underskriver lånetilbuddet.

Lendon – Spørgsmål til dit lån

Har du spørgsmål vedrørende dit lån eller omkring Lendon i øvrigt, bedes du rette henvendelse direkte til Lendons kundeservice. De sidder klar til hjælpe dig og kan svare dig på alle de spørgsmål, du måtte have.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]