Robotlån

RobotlånRobotlån tilbyder hurtig lån til dig, der har brug for et lån nu og her. Hos Robotlån kan du låne helt nede 3000 kr. og op til 75000 kr. Endvidere kan du hos Robotlån selv vælge løbetiden på dit lån mellem 12 måneder og op til 72 måneder. På den måde kan du nemt vælge et lån, der passer til din økonomi. Uanset hvad du mangler penge til, kan du låne til dette hos Robotlån. Her kan du nemlig frit bruge pengene til hvad du ønsker og Robotlån stiller ikke spørgsmål til, hvorfor du har brug for et lån. Du kan nemt og hurtigt udfylde en låneansøgning på Robotlåns hjemmeside og du får svar på din låneansøgning indenfor 10 sekunder. Godkendes du til et lån, overføres pengene til din konto allerede i løbet af 1 hverdag. Læs mere om dine lånemuligheder hos Robotlån på siden her.

Robotlån – Lån hurtigt

Robotlån er til dig, der har brug for et lån nu og her. Måske mangler du et lån 4000 kr til et par nye briller? Eller måske ønsker du et lån 20000 kr til nye møbler? Eller måske drømmer du om et lån 40000 kr til et kolonihavehus? Hos Robotlån kan du nemt og hurtigt få et lån, til hvad du end står og mangler. Du udfylder en låneansøgning direkte på Robotlåns hjemmeside. Låneansøgningen skal udfyldes med nogle få oplysninger som dit cpr.nr., kontaktoplysninger samt oplysning om, hvilken bank du bruger. Herefter skal ansøgningen underskrives med dit NemID. Du får svar på din låneansøgning med det samme, indenfor 10 sekunder. Godkendes du til en lån overføres pengene til din konto i løbet af 1 hverdag. Nemt og hurtigt.

Robotlån – Hurtig lån

Søg om et hurtig lån hos Robotlån, hvis du har brug for et billigt lån nu og her. Et hurtig lån søges nemt og hurtigt direkte på computeren. Idet man hos Robotlån bruger sit NemID til at søge om et lån, er låneprocessen blevet gjort så nem og hurtig som overhovedet muligt. Det hele klares elektronisk, og det er ikke nødvendigt møde personligt op eller at sende låneaftaler frem og tilbage med posten. Du kan søge døgnet rundt fra din computer, tablet eller fra din telefon og det kan ordnes på få minutter. Lånet udbetales til din konto senest i løbet 1 hverdag. Derfor er hurtig lån utrolig populære, hvis man akut har brug for et lån. Nemt og hurtigt.

Robotlån – Fleksibelt lån

Robotlån tilbyder en fleksibel lånemulighed. Du kan her låne fra 3000 kr. og op til 75000 kr., og du kan frit bruge pengene til hvad du ønsker. Endvidere kan du hos Robotlån selv vælge løbetiden på dit lån. Du kan frit vælge at afdrage dit lån over en periode fra 12 måneder og op til 72 måneder. Det giver dig mulighed for, at du kan tilpasse dine afdrag til din økonomi. Måske ønsker du at få lånet hurtigt ud af verden igen. Eller måske foretrækker du lidt lavere månedlige ydelser. Det er en meget fleksibel måde at låne penge på, idet du selv kan sammensætte dit lån, som du ønsker.

Robotlån – Kort svartid

Lån med NemID og opnå en meget kort svartid. Med NemID er det blevet utroligt nemt og hurtigt at optage et hurtig lån. Hos Robotlån søger man om et lån med sit NemID, og det betyder, at låneprocessen går meget hurtig. Vælger man et banklån, er det ofte en lidt længere proces, hvor man først skal møde op til et personligt møde med din bankrådgiver. Herefter er der papirarbejde, der skal udarbejdes. Ved et hurtig lån med NemID får du svar med det samme, hos Robotlån får du svar i løbet af 10 sekunder. Herefter er pengene er på vej til din konto, så snart du har underskrevet dit lånetilbud med dit NemID. Ved at søge om lån med NemID foregår det hele elektronisk og man undgår at skulle fremsende yderligere dokumentation. Derfor er svartiden så kort. Det gør hurtig lån utrolig attraktive, hvis du har behov for et lån her og nu.

Robotlån – Lån med frihed

Hos Robotlån bestemmer du selv, hvor mange penge du ønsker at låne og hvad du ønsker at bruge pengene til. Det er en nemt og diskret måde at låne penge på, da du ikke behøver forklare din økonomi overfor nogen. Vælger du i stedet et banklån vil du skulle overbevise sin bankrådgiver om, hvorfor det er nødvendigt med et lån. Efter finanskrisen er det blevet svært at låne penge i banken, og det er ikke sikkert din bankrådgiver vil bevilge dig et lån. Med et hurtig lån hos Robotlån, slipper du for spørgsmål om din privatøkonomi. Her får du lov til selv at bestemme, og mange er tiltrukket af den frihed og selvbestemmelse, som man får ved et online mobillån.

Robotlån – Hvordan ansøger jeg om et lån?

Lån penge hos Robotlån nemt og hurtigt. Hos Robotlån er det meget nemt og hurtigt søge om et hurtig lån. Du udfylder en låneansøgning direkte på Robotlåns hjemmeside. Det tager kun et par minutter at udfylde ansøgningen. Du skal oplyse dit cpr.nr., dine kontaktoplysninger samt hvilken bank, du bruger. Låneansøgningen skal underskrives med dit NemID. Herefter vil du med det samme modtage et lånetilbud fra Robotlån. Hvis du kan acceptere lånetilbuddet, godkender og underskriver du dette med dit NemID. Herefter er pengene på vej til din konto i løbet af 1 hverdag. Nemmere kan det vist ikke gøres.

Hvem kan låne hos Robotlån?

Du kan søge om et lån hos Robotlån, hvis du opfylder følgende krav:

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du have et dansk cpr.nr
  • Du skal have fast arbejde med en indkomst over 150000 kr årligt
  • Du må ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret

Robotlån – Indhent lånetilbud

Søger du et hurtig lån hos Robotlån, skal du være opmærksom på, at der ikke følger rådgivning med i et hurtig online lån. Her er det dit eget ansvar at finde det bedste lån til dig. Det er også op til dig at vurdere, om du har råd til et lån. Derfor anbefaler vi, at du indhenter flere lånetilbud, før du beslutter dig for at optage et lån, så du kan sammenligne lånene, og vælge det bedste lån for dig. Når du søger om et lån hos Robotlån, vil du med det samme modtage et uforpligtende lånetilbud med lånets præcise vilkår og betingelser. Kan du godkende lånetilbuddet, underskriver du dette med dit NemID og pengene er herefter på vej til dig. Det er helt gratis og uforpligtende at indhente et lånetilbud. Det er det fra alle låneudbydere. Lånet træder først i kraft, når du har underskrevet et lånetilbud. Du kan derfor med fordel indhente flere lånetilbud, så du kan sammenligne lånene og finde det lån, der passer bedst til dit behov. Vi anbefaler, at du indhenter mindst 3 lånetilbud fra forskellige låneudbydere, før du vælger et lån.

Robotlån – Samlelån

Har du allerede optaget lån flere forskellige steder, kan du med fordel optage et hurtig lån hos Robotlån og bruge dette som et såkaldt samlelån. Et samlelån bruges, som navnet antyder, til at samle alle dine små lån i eet lån. Har du flere små lån og har måske også købt noget på afbetaling, kan det blive til mange afdrag, gebyrer og afbetalinger pr. måned. Det kan være svært at holde overblik over, og det er heller ikke sikkert, at de små lån er specielt billige. I sådan en situation, kan det være en god idé at optage eet større lån, som du så bruger til at betale de små lån og afbetalinger ud. Så har du nemlig kun eet lån at betale af på. Det gør det nemmere at vide præcis, hvor meget du skal betale pr. måned. Hvis du optager et samlelån, vil du således kunne spare mange penge, fremfor at betale at på flere små og måske dyre lån.

Robotlån – Kassekredit

Langt de fleste lån tilbydes i dag som en kassekredit i stedet for et decideret lån. Det gælder også hos Robotlån. Grunden til dette skyldes en ændring i Kreditaftaleloven, hvor man har pålagt lån med en løbetid under 90 dage en betænkningstid på 48 timer. Det betyder i praksis, at lånet ikke må udbetales, før betænkningstiden på de 48 timer er gået. Forbrugerne efterspørger dog fortsat hurtig lån, der udbetales med det samme. Derfor tilbyder låneudbyderne i stedet for kassekreditter i stedet for et lån. Her gælder betænkningstiden nemlig ikke. Det har ingen betydning for forbrugeren, at man får en kassekredit i stedet for et lån. Du kan altså roligt vælge en kassekredit, fremfor et lån.

Robotlån – Lån med omtanke

Overvejer du at et lån hos Robotlån, er det en god idé først at skabe dig et overblik over din økonomi. Det er naturligvis altid en bedre idé at have en opsparing end et lån. Men det er langt fra alle, der har en opsparing. Selv hvis man har, er det ikke sikkert den rækker til det, man nu har brug for. De fleste mennesker får på et tidspunkt i livet brug for et lån. Det kan virke nemt og tillokkende at optage et hurtig lån, men man skal være opmærksom på, at et lån skal betales tilbage igen. Og betaler man ikke sine afdrag, kan et lån blive en meget dyr affære. Gør dig derfor klart, hvor mange penge du har brug for at låne. Og ligeledes hvornår og hvordan du vil betale lånet tilbage igen. I værste fald kan man ende med en uoverskuelig gæld. Man kan også risikere at ende i fogedretten eller at blive registreret i RKI. Man skal altså ikke helt uovervejet optage et lån.

Robotlån – Lån med NemID

Når du søger om et lån hos Robotlån, skal du bruge dit NemID til at underskrive med. Dit NemID er din elektroniske underskrift, som bruges til at identificere dig med. Det er derfor ikke nødvendigt for dig at medsende yderligere dokumentation eller at møde personligt op og skrive under. Når du underskriver med dit NemID, giver du samtidig Robotlån tilladelse til at indhente yderligere information om dig. Dette bruges for eksempel til at foretage en kreditvurdering af dig. Robotlån kan således indhente din årsopgørelse samt tjekke om du står registreret hos RKI. Dit NemID er din digitale signatur, som udstedes direkte til dig. Du kender sikkert allerede NemID fra e-boks eller din netbank. Har du ikke et NemID, kan du bestille et her.

Robotlån – ÅOP

Et vigtigt tal i forbindelse med optagelse af lån, er lånets ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og her er alle lånets samlede omkostninger regnet med. Det er meget svært som forbruger selv at udregne den præcise pris på et lån. Derfor er det lovpligtigt for alle låneudbydere at oplyse om lånets ÅOP. Netop for at gøre det mere gennemskueligt for forbrugeren. Hos Robotlån vil dit låns ÅOP fremgå af det lånetilbud, som Robotlån fremsender til dig før indgåelse af lånet.

Robotlån – Fortrydelsesret

Når du optager et hurtig lån hos Robotlån, har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret på dit lån. Fortrydelsesfristen gælder fra den dag, hvor du har indgået lånet. Benytter du din fortrydelsesret, har du 30 dage til at tilbagebetale lånet samt eventuelle renter fra den dag, du optog lånet til den dag, du fortrød dit lån. Du kan læse mere om fortrydelsesret her.

Robotlån – Lån trods RKI

Robotlån kan desværre ikke tilbyde dig et lån, hvis du står registreret i RKI. Lån trods RKI er altså ikke en mulighed. RKI er et register over dårlige betalere, hvor man bliver registreret, hvis man har ubetalt gæld. De to største og mest benyttede RKI-registre i Danmark er Experians RKI-register og Debitor registret. Er du i tvivl om, hvorvidt du står registreret, kan du logge på dininfo.dk med dit NemID og tjekke. Viser det sig, at du står registreret, kan du rette henvende direkte til Experian eller Debitor Registret. De kan oplyse dig om, hvorfor du er registreret, og hvad du kan gøre, for at blive slettet igen.

RobotLån – Overvejelser

Før du optager et lån, er det vigtigt, at du har styr på din økonomi. Idet det er så nemt at optage online hurtig lån, kan man hurtigt sende en låneansøgning afsted, hvis man mangler penge. Men det er vigtigt at huske, at lånet skal betales tilbage igen. Har man pludselig alligevel ikke mulighed for at betale sine afdrage på lånet, kan det nemlig blive en meget en dyr affære. Der vil i så fald påløbe renter og gebyrer på lånet. Det er således vigtigt, at du gør dig klart, hvor mange penge du har behov for at låne samt hvornår du kan betale lånet tilbage igen, før du optager et hurtig lån

Robotlån – Fordi

  • Hos Robotlån kan du låne nemt og hurtig
  • Hos Robotlån kan du låne til hvad du end ønsker
  • Hos Robotlån kan du låne med dit NemID
  • Hos Robotlån kan du få et lån uden sikkerhed
  • Hos Robotlån kan du modtage pengene indenfor 1 hverdag
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]