Kassekreditten.dk

Kassekreditten.dkKassekreditten.dk tilbyder mindre lån op til 15000 kr. Her kan du få et lån som en kassekredit, der løber maksimum 12 måneder. Du kan i de 12 måneder, din kassekredit løber, frit forhøje eller indfri dit lån. Det eneste der kræves hos her er, at du betaler din månedlige minimumsbetaling. Du få altså her en nem og fleksibel lånemulighed. Du kan nemt og hurtigt søge om et lån hos Kassekreditten.dk. Godkendes du til et lån, overføres pengene til din konto indenfor 1 hverdag.

Kassekreditten.dk – Lån hurtigt

Lån hurtigt hos kassekreditten. Her får du en løbende kassekredit, og du kan selv bestemme, hvor mange penge du ønsker at låne mellem et lån 3000 kr og et lån 15000 kr. Udfyld en låneansøgning med nogle få oplysninger som dit cpr.nr., kontaktoplysninger, oplysning om din indkomst samt oplysning om, hvilken bank du bruger. Så er du allerede godt på vej til at få et lån. Du får svar på din låneansøgning indenfor en time. Godkendes du til et lån overføres pengene til din konto indenfor 1 hverdag.

Kassekreditten.dk – Lån til hvad du ønsker

Kassekreditten.dk giver dig frihed til selv at bestemme, hvad du ønsker at bruge pengene til. Mange kan godt lide, den frihed man får med et online lån. Vælger man et lån på nettet, får man lov til selv at være herre over sin egen økonomi. Et online lån er mere diskret, idet du ikke behøver sidde overfor en person og forklare, hvorfor du har brug for et lån.

Hvem kan låne hos Kassekreditten.dk?

Du kan søge om et lån hos Kassekreditten.dk, hvis du opfylder følgende krav:

  • Du skal være fyldt 21 år.
  • Du skal have et dansk cpr.nr.
  • Du skal have en dansk folkeregister adresse.
  • Du skal kunne dokumentere din indtægt.
  • Du skal have et gyldigt NemID.
  • Du må ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret.

Endvidere foretager Kassekreditten.dk en individuel kreditvurdering af dig.

Kassekreditten.dk – Hvad koster det at låne?

Kassekreditten.dk kører med en fast rente på 12,5 %. Beløbsstørrelsen på dit lån vil altså variere, alt efter hvor mange penge du har valgt at låne. Din månedlige minimumsbetaling svarer således til 12,5 % af det lånte beløb. Endvidere har Kassekreditten.dk et oprettelsesgebyr på 495 kr. Du bør dog fortsat være opmærksom på lånets ÅOP. Din præcise rente og ÅOP vil fremgå af dit lånetilbud. Vi anbefaler derfor, at du læser dit lånetilbud godt i gennem og er opmærksom på lånets ÅOP, inden du underskriver lånetilbuddet.

Kassekreditten.dk – Lån med NemID

Lån med NemID hos Kassekreditten.dk. Når du søger om et lån hos her, skal du bruge dit NemID til at underskrive med. Dit NemID er din elektroniske underskrift, som bruges til at identificere dig med. Når du bruger dit NemID, giver du samtidig lånefirmaet tilladelse til at indhente yderligere information om din indkomst hos e-skat.

Kassekreditten.dk – Overvejelser

Før du optager et lån, er det vigtigt, at du har styr på din økonomi. Idet det er så nemt at finde billige lån online, kan man hurtigt sende en låneansøgning afsted, hvis man mangler penge. Men det er vigtigt at huske, at lånet skal betales tilbage igen. Hos Kassekreditten.dk skal din kassekredit være tilbagebetalt i løbet af 12 måneder. Har man pludselig alligevel ikke mulighed for at betale sine afdrage på lånet, kan det nemlig blive en meget en dyr affære. Der vil i så fald påløbe renter og gebyrer på lånet. Det er således vigtigt, at du gør dig klart, hvor mange penge du har behov for at låne samt hvornår du kan betale lånet tilbage igen, før du optager et hurtig lån.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]