Wandoo

Wandoo tilbyder hurtig lån, hvis du har brug for et lån nu og her. Hos Wandoo kan du låne fra 500 kr. og op til 15000 kr. Wandoo er således et oplagt valg for dig, der blot har brug for et mindre lån. Wandoo tilbyder deres lån som en løbende kassekredit. Du kan således have dit lån, så lang tid du ønsker. Du skal blot betale lånets renter som et månedlig minimumsbeløb, så længe dit lån løber. Wandoo tilbyder således en nem og fleksibel lånemulighed. Du kan nemt og hurtigt søge om et lån hos Wandoo. Godkendes du til et lån, overføres pengene til din konto indenfor 1 hverdag. Læs mere om dine lånemuligheder hos Wandoo på siden her.

Wandoo – Lån hurtigt

Lån hurtigt hos Wandoo. Hos Wandoo går det hurtig både at ansøge om et lån, men også med at få lånet udbetalt. Her får du en løbende kassekredit, og du kan selv bestemme, hvor mange penge du ønsker at låne mellem 500 kr og 15000 kr. Du udfylder en låneansøgning direkte på Wandoos hjemmeside. Låneansøgningen skal udfyldes med nogle få oplysninger som dit cpr.nr., kontaktoplysninger samt oplysning om, hvilken bank du bruger. Herefter skal ansøgningen underskrives med dit NemID. Du får svar på din låneansøgning med det samme. Godkendes du til et lån, overføres pengene til din konto indenfor senest 1 hverdag. Nemt og hurtigt.

Wandoo – Hurtig lån

Wandoo tilbyder hurtig lån, hvis du har brug for et lån nu og her. Et hurtig lån søges nemt og hurtigt direkte på computeren. Hos Wandoo bruger man sit NemID til at søge om et lån og det betyder, at låneprocessen blevet gjort så nem og hurtig som overhovedet muligt. Det hele klares elektronisk, og det er derfor ikke nødvendigt møde personligt op eller at sende låneaftaler frem og tilbage med posten. Det hele kan klares på din computer eller fra din telefon og kan ordnes på få minutter. Hos Wandoo udbetales lånet senest i løbet af 1 hverdag. Derfor er hurtig lån utrolig populære, hvis man akut har brug for et lån. Nemt og hurtigt.

Wandoo – Lån til hvad du ønsker

Wandoo giver dig frihed til selv at bestemme, hvad du ønsker at bruge pengene til. Går du i banken efter et lån, vil du skulle have en god forklaring på, hvad du skal bruge et lån til. Uanset hvad du mangler penge til, kan du hos Wandoo få et lån og frit bruge pengene til, hvad end du ønsker. Wandoo stiller nemlig ikke spørgsmål til, hvorfor du har brug for et lån, eller hvad du ønsker at bruge pengene til.

Wandoo – Fleksibelt lån

Wandoo tilbyder en fleksibel lånemulighed. Du får her en løbende kassekredit, og du kan have dit lån så lang tid, du ønsker. Du skal blot betale en månedlig minimumsbetaling, herudover bestemmer du selv, hvor meget du ønsker at afdrage på dit lån. Hos Wandoo bestemmer du også selv, hvor mange penge du ønsker at låne, og du kan frit bruge pengene, til hvad du ønsker. Får du pludselig mere luft i økonomien, kan du frit indbetale ekstra og på den måde nedbringe din kredit. Det giver dig mulighed for, at du kan tilpasse dit lån til din økonomi. Måske ønsker du at få lånet hurtigt ud af verden igen. Eller måske foretrækker du lidt lavere månedlige ydelser. Det er en meget fleksibel måde at låne penge på, idet du selv kan sammensætte dit lån, som du ønsker.

Wandoo – Et lån med frihed

Lån penge hos Wandoo, hvis du ønsker et lån med selvbestemmelse og høj frihed. Du bestemmer helt frit selv, hvor mange penge du ønsker at låne og hvad du ønsker at bruge pengene til. Det er en nemt og diskret måde at låne penge på, da du ikke behøver forklare din økonomi overfor nogen. Vælger du i stedet et banklån vil du skulle overbevise sin bankrådgiver om, hvorfor det er nødvendigt med et lån. Efter finanskrisen er det blevet svært at låne penge i banken, og det er ikke sikkert din bankrådgiver vil bevilge dig et lån. Med et hurtig lån hos Wandoo, slipper du for spørgsmål om din privatøkonomi. Her får du lov til selv at bestemme, og mange er tiltrukket af den frihed og selvbestemmelse, som man får ved et online hurtig lån.

Wandoo – Hvordan ansøger jeg om et lån?

Wandoo tilbyder hurtig lån og her er det meget nemt og hurtigt søge om et lån. Du udfylder en låneansøgning direkte på Wandoos hjemmeside. Det tager kun et par minutter at udfylde ansøgningen. Du skal oplyse dit cpr.nr., dine kontaktoplysninger, oplysninger om din indkomst samt oplysning om hvilken bank, du bruger. Låneansøgningen skal herefter underskrives med dit NemID. Når din ansøgning er sendt afsted, vil du med det samme modtage et lånetilbud fra Wandoo. Hvis du kan acceptere lånetilbuddet, godkender og underskriver du dette med dit NemID. Herefter er pengene på vej til din konto i løbet af 1 hverdag.

Hvem kan låne hos Wandoo?

Du kan søge om et lån hos Wandoo, hvis du opfylder følgende krav:

 • Du er mellem 20 og 60 år gammel
 • Du skal have et dansk cpr.nr.
 • Du har fast bopæl og folkeregisteradresse i Danmark
 • Du har en dansk bankkonto
 • Du har en aktiv mailadresse
 • Du har et dansk telefonnummer
 • Du skal have et gyldigt NemID
 • Du må ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret.

Endvidere foretager Wandoo en individuel kreditvurdering af dig.

Wandoo – Hvad er et hurtig lån?

Wandoo tilbyder det, man kalder hurtig lån. Du har sikkert hørt om flere forskellige lånetyper, som f.eks. sms lån, kviklån, mobillån, minilån og mikrolån. Disse navne er egentlig blot navne for samme type lån, nemlig hurtig lån. Et hurtig lån er kendetegnet ved at det er hurtigt at søge om lånet og at lånet hurtigt udbetales. Ovenstående navne er gået lidt af mode og i dag kaldes de fleste online lån blot for hurtig lån. Det er ikke så vigtigt, hvad man kalder et lån. Princippet for disse lån er det samme, og i dag tilbydes de fleste hurtig lån som en kassekredit i stedet for som et decideret lån. Vigtigst er det selvfølgelig, at du finder det lån, der passer bedst til dit behov. I dag søges de fleste hurtig lån online på låneudbyderens hjemmeside ved hjælp af NemID. Dette gælder også hos Wandoo.

Wandoo – Kassekredit

Langt de fleste hurtig lån tilbydes i dag som en kassekredit i stedet for et decideret lån. Det gælder også hos Wandoo. Grunden til dette skyldes en ændring i Kreditaftaleloven, hvor man har pålagt lån med en løbetid under 90 dage en betænkningstid på 48 timer. Det betyder i praksis, at lånet ikke må udbetales, før betænkningstiden på de 48 timer er gået. Forbrugerne efterspørger dog fortsat hurtig lån, der udbetales med det samme. Derfor tilbyder låneudbyderne i stedet for kassekreditter i stedet for et lån. Her gælder betænkningstiden nemlig ikke. Det har ingen betydning for forbrugeren, at man får en kassekredit i stedet for et lån. Du kan altså roligt vælge en kassekredit, fremfor et lån.

Wandoo – Samlelån

Har du allerede optaget lån flere forskellige steder, kan du med fordel optage et hurtig lån hos Wandoo og bruge dette som et såkaldt samlelån. Et samlelån bruges, som navnet antyder, til at samle alle dine små lån i eet lån. Har du flere små lån og har måske også købt noget på afbetaling, kan det blive til mange afdrag, gebyrer og afbetalinger pr. måned. Det kan være svært at holde overblik over, og det er heller ikke sikkert, at de små lån er specielt billige. I sådan en situation, kan det være en god idé at optage eet større lån, som du så bruger til at betale de små lån og afbetalinger ud. Så har du nemlig kun eet lån at betale af på. Det gør det nemmere at vide præcis, hvor meget du skal betale pr. måned. Hvis du optager et samlelån, vil du således kunne spare mange tusinde kroner, fremfor at betale at på flere små og måske dyre lån.

Wandoo – Lån med omtanke

Overvejer du at optage et lån hos Wandoo, er det en god idé først at skabe dig et overblik over din økonomi. Det er naturligvis altid en bedre idé at have en opsparing end et lån. Men det er langt fra alle, der har en opsparing. Selv hvis man har, er det ikke sikkert den rækker til det, man nu har brug for. De fleste mennesker får på et tidspunkt i livet brug for et lån. Det kan virke nemt og tillokkende at optage et hurtig lån, men man skal være opmærksom på, at et lån skal betales tilbage igen. Og betaler man ikke sine afdrag, kan et lån blive en meget dyr affære. Gør dig derfor klart, hvor mange penge du har brug for at låne. Og ligeledes hvornår og hvordan du vil betale lånet tilbage igen. I værste fald kan man ende med en uoverskuelig gæld. Man kan også risikere at ende i fogedretten eller at blive registreret i RKI. Man skal altså ikke helt uovervejet optage et lån.

Wandoo – Indhent lånetilbud

Vælger du et lån hos Wandoo, skal du være opmærksom på, at der ikke følger rådgivning med i et hurtig online lån. Her er det dit eget ansvar at finde det bedste lån til dig. Det er også op til dig at vurdere, om du har råd til et lån. Derfor anbefaler vi, at du indhenter flere lånetilbud, før du beslutter dig for at optage et lån, så du kan sammenligne lånene, og vælge det bedste lån for dig. Når du søger om et lån hos Wandoo, vil du modtage et lånetilbud med lånets præcise vilkår og betingelser. Kan du godkende lånetilbuddet, underskriver du dette med dit NemID og pengene er herefter på vej til dig. Det er helt gratis og uforpligtende at indhente et lånetilbud. Det er det fra alle låneudbydere. Lånet træder først i kraft, når du har underskrevet et lånetilbud. Du kan derfor med fordel indhente flere lånetilbud, så du kan sammenligne lånene og finde det lån, der passer bedst til dit behov. Vi anbefaler, at du indhenter mindst 3 lånetilbud fra forskellige låneudbydere, før du vælger et lån.

Wandoo – Lån med budget

Før du optager et lån hos Wandoo, er det en god idé, hvis du først skaber dig et overblik over din økonomi. Det kan du bedst gøre ved at lægge et budget, så du kender dit rådighedsbeløb. Dette vil også kunne give dig et billede af, hvor hurtigt du vil kunne spare op i stedet for at vælge et lån. Kan du ikke nå at lave en opsparing til det du nu ønsker, kan dit budget også give dig et billede af, hvor meget du har råd til at afdrage på et lån, og hvor lang tid det ca. vil tage dig at betale lånet tilbage. Der er desværre mange, som mange ikke tager sig tid til at lægge et budget, før de optager et lån. Og der er således mange, der pludselig ikke har råd til at betale afdragene på lånet. Dette resulterer i, at der påløber høje renter og gebyrer på lånet, og pludselig er gælden blevet uoverskuelig. Selvom budgetplanlægning kan lyde kedeligt, så er det altså et af de bedste værktøjer til at hjælpe dig med at holde styr på din økonomi.

Wandoo – Hjælp til budget

Før du optager et lån, er det vigtigt, at du kender dit budget, så du er sikker på, at du har råd til at afdrage på lånet.  Det kan lyde som en kedelig opgave, men et budget er nu en gang det bedste værktøj til at holde styr på din økonomi. Det er slet ikke svært at lægge et budget, og der er god hjælp at hente. Du kan prøve at bruge en låneberegner på nettet, til at regne på, hvad et lån ca. vil koste dig. Der er også mulighed for at downloade forskellige app’s til din telefon, som kan hjælpe dig med at holde styr på din økonomi. Det er vigtigt, at du kender dit rådighedsbeløb, så du ved, hvor meget du har råd til at afdrage på et lån.

Wandoo – Lån med NemID

Lån med NemID hos Wandoo. Når du søger om et lån hos Wandoo, skal du bruge dit NemID til at underskrive med. Dit NemID er din elektroniske underskrift, som bruges til at identificere dig med. Det er derfor ikke nødvendigt for dig at medsende yderligere dokumentation eller at møde personligt op og skrive under. Når du bruger dit NemID, giver du samtidig Wandoo tilladelse til at indhente yderligere information om din indkomst hos e-skat. Dit NemID er din digitale signatur, som udstedes direkte til dig. Du kender sikkert allerede NemID fra e-boks eller din netbank. Har du ikke et NemID, kan du bestille et her.

For at NemID kan bruges, skal du have den seneste version af Java installeret på din computer. Har du ikke den seneste version, kan du hente den her.

Wandoo – Hvordan virker NemID

NemID består af 3 dele, bruger-id, adgangskode og et nøglekort. Når du skal bruge dit NemID, vil der på den pågældende hjemmeside være en lille boks, hvor du skal taste brugernavn og en selvvalgt adgangskode. Herefter skal du taste 6 cifre fra dit nøglekort. Dit nøglekort er et lille fysisk papkort med engangskoder på. Du bruger altså samme brugernavn og kode alle steder, der bruges NemID, men taster en ny kode fra dit nøglekort, hver gang du skal logge på. Derfor er NemID en meget sikker metode, idet man skal kende brugernavn, kode samt det være i besiddelse af fysiske nøglekort, før at NemID kan bruges.

Wandoo – ÅOP

Et vigtigt tal i forbindelse at være opmærksom på, når man optager et lån, er lånets ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og her er alle lånets samlede omkostninger regnet med. Det er meget svært som forbruger selv at udregne den præcise pris på et lån. Derfor er det lovpligtigt for alle låneudbydere at oplyse om lånets ÅOP. Netop for at gøre det mere gennemskueligt for forbrugeren. Hos Wandoo vil dit låns ÅOP fremgå af det lånetilbud, som Wandoo fremsender til dig, når du har sendt din låneansøgning afsted.

Wandoo – Rentefradrag

Når du optager et hurtig lån hos Wandoo er det helt på samme vilkår som et banklån. Derfor er dine renter på et hurtig lån naturligvis også fradragsberettiget. Wandoo skal selv opgive dette beløb til Skat, så du automatisk får dit fradrag. Det kan dog være en god idé for en sikkerheds skyld selv at tjekke din årsopgørelse, om beløbet er medtaget. Du kan læse mere om rentefradrag her.

Wandoo – Fortrydelsesret

Når du optager et hurtig lån hos Wandoo, har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret på dit lån. Fortrydelsesfristen gælder fra den dag, hvor du har indgået lånet. Benytter du din fortrydelsesret, har du 30 dage til at tilbagebetale lånet samt eventuelle renter fra den dag, du optog lånet til den dag, du fortrød dit lån. Du kan læse mere om fortrydelsesret her.

Wandoo – Rettigheder

Vælger du at optage et lån hos Wandoo, har du som forbruger en række rettigheder. Der er blandt andet en række oplysninger, som låneudbyderen skal oplyse dig om, før lånets indgåelse. Det er blandt andet oplysninger som for eksempel det samlede kreditbeløb, debitorrenten, lånets løbetid, lånets ÅOP osv. Du kan læse mere om dine rettigheder her.

Wandoo – Lån trods RKI

Wandoo kan desværre ikke tilbyde dig et lån, hvis du står registreret i RKI. Lån trods RKI er altså ikke en mulighed. RKI er et register over dårlige betalere, hvor man bliver registreret, hvis man har ubetalt gæld. De to største og mest benyttede RKI-registre i Danmark er Experians RKI-register og Debitor registret. Er du i tvivl om, hvorvidt du står registreret, kan du logge på dininfo.dk med dit NemID og tjekke. Viser det sig, at du står registreret, kan du rette henvende direkte til Experian eller Debitor Registret. De kan oplyse dig om, hvorfor du er registreret, og hvad du kan gøre for at blive slettet igen.

Wandoo – Overvejelser

Før du optager et lån, er det vigtigt, at du har styr på din økonomi. Idet det er så nemt at optage online hurtig lån, kan man hurtigt sende en låneansøgning afsted, hvis man mangler penge. Men det er vigtigt at huske, at lånet skal betales tilbage igen. Har man pludselig alligevel ikke mulighed for at betale sine afdrage på lånet, kan det nemlig blive en meget en dyr affære. Der vil i så fald påløbe renter og gebyrer på lånet. Det er således vigtigt, at du gør dig klart, hvor mange penge du har behov for at låne samt hvornår du kan betale lånet tilbage igen, før du optager et hurtig lån.

Wandoo – Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan betale?

Kommer du pludselig i en situation, hvor du ikke har mulighed for at tilbagebetale dit lån, er det vigtigt, at du kontakter Wandoo med det samme. Overholder du ikke tilbagebetalingsbetingelserne for dit lån, det vil sige at du ikke betaler dine afdrag, kan det blive meget dyrt for dig. Der vil i så fald påløbe høje renter og gebyrer på dit lån. Det kan i værste fald ende med at du havner i en gæld, der er svær at komme ud af og bliver registreret i RKI som dårlig betaler. Dette vil gøre det meget svært for dig at låne penge i fremtiden. Kontakt derfor Wandoo med det samme, hvis du pludselig ikke kan betale dine afdrag lånet. Du kan hos Wandoo forhøre dig om dine muligheder for enten at få sat lånet i bero eller få nedsat dine afdrag.

Wandoo – Fordele

En klar fordel ved et hurtig lån hos Wandoo er, at det er både nemt og hurtigt. En anden fordel ved et hurtig lån er, at man slipper for at skulle bestille møde i banken og skulle forklare sin privatøkonomi her. Mange føler det lidt ubehageligt, at man skal forklare sin bankmand hvorfor man har brug for et lån. Man kan få følelsen af, at man skal begrunde, hvorfor man ikke kan få pengene til at slå til og hvorfor det nu er nødvendigt med et lån. Ved at vælge et hurtig lån hos Wandoo behøver man ikke oplyse noget om sin privatøkonomi. Man er fri til selv at bestemme, hvor mange penge man ønsker at låne, samt hvad man ønsker at bruge pengene til.

Wandoo – Ulemper

En ulempe i forbindelse med et hurtig lån hos Wandoo er, at der ikke medfølger rådgivning i forbindelse med lånet. Det er ens eget ansvar at finde det billigste og bedste lån for een selv. Og det kan være ret uoverskueligt at finde rundt i de mange lånemuligheder. Det er derfor vigtigt, at man læser vilkårene for sit lån godt igennem, når man modtager et lånetilbud. Låner man i stedet for penge i banken, er ens bankrådgiver behjælpelig med rådgivning og udregning af ens budget. Vælger man at låne på egen hånd, er det altså væsentligt, at man selv har overblik over sin økonomi. Ved et online hurtig lån er man altså alene om at finde det lån, der passer bedst til ens behov og økonomi.

Wandoo – Fordi;

 • Hos Wandoo kan du låne penge nemt og hurtigt
 • Hos Wandoo kan du frit bruge dit lån til hvad du ønsker
 • Hos Wandoo kan du låne med dit NemID
 • Hos Wandoo får du en løbende kassekredit, du frit kan nedbringe som du ønsker
 • Hos Wandoo modtager du pengene på din konto i løbet af 1 hverdag
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]