Paymark Finans

Paymark Finans tilbyder dig lån helt op til 150000 kr. Paymark Finans er det nyeste lån på markedet og der er fordele at hente. Der er nu mulighed for at låne store summer uden lange ventetider og stakk

Paymark Finans
Paymark Finans

evis af papirarbejde. Faktisk får du svar allerede inden for en time på om du er godkendt til kviklån. Du har pengene på din konto før du ved af det. Det har aldrig været nemmere at tage et online lån end med Paymark Finans.

Langt de fleste kender til behovet for at skulle tage et lån, så hvorfor ikke gøre det der hvor fordelene er bedst? Nemlig hos Paymark Finans. Alle har hver sin grund til at skulle tage et lån. Det kan være alt fra en uforudset regning til udbetalingen på sommerhuset du altid har drømt om. Alle kan få brug for lån, stort som småt.

Ved at tage dit næste lån hos Paymark Finans, slipper du også for alt det traditionelle papirarbejde der er forbundet med at tage lån i banken. Du behøver endvidere heller ikke stille nogle ejendele som sikkerhed når du låner hos Paymark Finans. Du får svar på din elektroniske låne ansøgning indenfor en time og pengene hurtigt udbetalt på din konto. Hurtigt og nemt!

Lån op til 150.000 kr. hos Paymark Finans

Få nemt og hurtigt penge på kontoen med et forbrugslån uden sikkerhed hos Paymark Finans, endda med en rente helt ned til 6.93%. Processen har aldrig været nemmere, ligegyldigt om det er en mountainbike eller den nyeste Audi der er i kikkerten. Hos Paymark Finans er der nemlig ingen der blander sig i hvad du bruger dine penge på.

Du får mulighed for helt selv at styre hvad du har behov for at bruge dine penge på. Du bestemmer selv hvor meget du har lyst til at låne og hvor længe. Lån fra små beløb og helt op til lån 150000 kr. hos Paymark Finans.

Hvordan låner man hos Paymark Finans?

Hvordan låner man hos Paymark Finans?Hos Paymark Finans kan du finde lige præcis det lån der passer til dig. Du er blot et par klik væk fra et lækkert lån. Udfyld den elektroniske låne ansøgning og få svar indenfor en time.

Du ansøger Paymark Finans på følgende måde:

  • Klik på knappen “ANSØG HER” og du viderestilles til Paymark Finans
  • Du skal nu vælge lånebeløb og løbetid
  • Udfyld låneansøgning
  • Hvis dit lån godkendes vil du modtage låne aftale til underskrift
  • Underskriv låne aftalen med NemID
  • Pengene indsættes på din konto

Din lån hos Paymark Finans er ikke gyldigt før låneaftalen er underskrevet og du som låntager har naturligvis også 14 dages fortrydelsesret. Læs mere om fortrydelsesret og de øvrige rettigheder du har som låntager her.

Hvem kan låne hos Paymark Finans

Der kan være forskellige krav man som låntager skal opfylde hos de forskellige låneudbydere. Hovedreglen for alle lånefirmaer er at du ikke må være registeret som dårlig betaler i RKI eller Debitorregisteret. Endvidere skal du have fast arbejde, bo i Danmark samt være Dansk statsborger.
Dette er meget normalt da den givne udbyder skal vurdere om du er i stand til at betale lånet tilbage. Uden fast arbejde er det meget svært at betale 150000 kr. tilbage. Læs mere om at låne penge uden indtægt her.

Derfor er en elektronisk kreditvurdering foretaget før du som låntager kan blive godkendt til lånet hos Paymark Finans. Dette er et krav for långiverne inden de må godkende dig til et lån.

Kreditvurderingen laves ud fra dine oplysninger vedr. feks. din civilstand, din boligsituation, din indkomst og dine gældsforhold. De kræver også at du ikke er navne- eller adressebeskyttet og at du har NemID til underskrivelse af kontrakten. Du skal opgive en email og et dansk telefonnummer, samt have en dask bankkonto pengene kan sættes ind på. Læs mere om kreditvurdering her.

Lån hos Paymark Finans på trods af RKI?

Hvis du er registreret i RKI som dårlig betaler, er det desværre ikke muligt at låne penge hos Paymark Finans. Det er umuligt at låne penge hos nogle udbydere hvis du er registeret i RKI og det er ikke anderledes hos Paymark Finans. Lånet du får hos Paymark Finans er lån uden sikkerhed og derfor vil risikoen være tårnhøj hvis RKI registerede ville kunne låne penge. Først må du tilbagebetale den gæld der har gjort at du er registeret som dårlig betaler. Derefter vil du være berettiget til et lån hos Paymark Finans. Læs mere om hvordan du bliver slettet hos RKI her.

Lån hos Paymark Finans med NemID og uden sikkerhed

Når du tager et lån hos Paymark Finans, så underskriver du låneaftalen med dit NemID. Det er den absolut hurtigste og nemmeste proces. Endvidere giver det långiver adgang til de informationer der som tidligere nævnt, er vigtige for at kunne foretage en kreditvurdering af dig som låntager.

Lånet du tager hos Paymark Finans er endvidere uden sikkerhed, som betyder du altså ikke skal stille nogle personlige ejendele som pant. F.eks. en bil, din båd eller dit hus. Alle online lån i dag er uden sikkerhed og det gør det altså nemmere for låntagere der ikke ejer noget af værdi.

Paymark Finans anmeldelser

Hvis du søger på Trustpilot for at finde anmeldelser og intet kommer frem. Så lad det ikke afskrække dig. Paymark Finans er helt nyt og derfor er der endnu ingen Trustpilot anmeldelser. Bag Paymark Finans er Leasykoncernen og DER som vi alle kender. Det er de tunge spillere på markedet der har været i den danske lånebranche i lang tid. Tag dit lån hos Paymark Finans og bliv den første til at give en ud af mange 5 stjernede anmeldelser.

Låneeksempel ved Paymark Finans

Lars ønsker at låne 30.000 kr. til en ny bil. Hans gamle bil brændte pludselig sammen og det ville blive en dyr omgang at få ordnet på værkstedet. Det er essentielt for ham at have en bil, da han kører 50 kilometer hver dag på arbejde. Han surfede online for at finde det bedste låne tilbud til hans behov. Han faldt over Paymark Finans og blev hurtigt enig med sig selv om at vilkårene var langt mere fordelagtige end hvad han ellers havde læst.

Straks udfyldte Lars den online låne ansøgning og ventede nu blot i spænding på om han ville blive godkendt til lånet. En time efter havde Lars fået godkendelse på sin forespørgsel om de 30.000 kr.
Alle hans bekymringer forsvandt da han så pengene på sin konto, han kunne nu købe en ny bil og fortsat komme på arbejde.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]